Yaroslav писал(а):А от те, що початок будівництва метро на Троєщину "відтягують" - це явно проблема з фінансуванням, і тут, думаю, цілком реально можна допомогти метрополітену (підняти плату за проїзд)
Ага. І знизити зарплати всім, хто користується Метрополітеном - буде в самий раз. Взагалі я дивуюсь, як тут просторікують про підвищення цін на метропроїзд. Я розумію, що підвищувати треба. Але чи буде воно, зрештою, по кишені?Нхто не хоче думати про те, що ціни ростуть на все, а зарплата стоїть на місці
Yaroslav писал(а):А от те, що початок будівництва метро на Троєщину "відтягують" - це явно проблема з фінансуванням, і тут, думаю, цілком реально можна допомогти метрополітену (підняти плату за проїзд)
Прошу прощения за оффтопик, больше не буду, но кажись давно пора понять одну вещь: ПОВЫШЕНИЕ ЦЕНЫ НА ПРОЕЗД И СТРОИТЕЛЬСТВО МЕТРО КУДА-ЛИБО - НИКАК НЕ СВЯЗАНЫ МЕЖДУ СОБОЙ!!! Строительство видется исключительно за счет денег государственного и местного бюджетов!
Я тебе на следующей сабвеевке, в торжественной обстановки, подарю то, что обещал в споре про килограммы
Scofield87 писал(а): Прошу прощения за оффтопик, больше не буду, но кажись давно пора понять одну вещь: ПОВЫШЕНИЕ ЦЕНЫ НА ПРОЕЗД И СТРОИТЕЛЬСТВО МЕТРО КУДА-ЛИБО - НИКАК НЕ СВЯЗАНЫ МЕЖДУ СОБОЙ!!! Строительство видется исключительно за счет денег государственного и местного бюджетов!
На прямую - нет, косвенно - да, так как дотации и вложения в метрополитен уменьшается, то есть остаётся больше бюджета для строительства.
Я не волшебник, я только учусь.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
Ага. І знизити зарплати всім, хто користується Метрополітеном - буде в самий раз. Взагалі я дивуюсь, як тут просторікують про підвищення цін на метропроїзд. Я розумію, що підвищувати треба. Але чи буде воно, зрештою, по кишені?Нхто не хоче думати про те, що ціни ростуть на все, а зарплата стоїть на місці
Зниження зарплат я не пропонував, а про вибори написав.
Куди діваються гроші - тут, думаю, не той форум для обговорення.
Однак брати кредит, будувати за рахунок кредиту гілку на метро, а потім підвищувати ціни на проїзд для повернення кредиту - хіба це не маразм ?