Скільки таких пасажирів набереться в цілому? Скільки бланків суворої звітності вони зіпсують під час друку? Яка ціна має бути на ці бланки, і на користь кого будуть іти витрати?Maksym писал(а):1. Для мене не проблема зовсім.
З космосу? Чи провідник сяде у медитацію, і з загальної інформаційної системи(космічної) йому звалится на голову інформація?Maksym писал(а):2. Перевірити наприклад за контрольним кодом (він же є на квитку в усій тій купи цифр незрозумілого призначення
Для перевірки потрібен прилад. Якщо є прилад, то достатьно КР-коду. Навіщо бланк і взагалі кудись іти?
Повторю питання - яким чином перевірите справжній квиток чи ні? Для надрукованого квитка звичайно.Maksym писал(а): . На фантиках які друкуються з інтернету й зараз є штрих-код. Не думаю що складно реалізувати й QR код. Тільки що це дасть пасажиру потягу Київ-Сімферополь? А нічого. Його з усіма цими кодами до потягу не пустять без бланку суворої звітності.
Добре, бухгалтерію виключимо зі списку.Maksym писал(а): 3. А як бухгалтерія перевіряла квиток який я роздруковував з ПДФ файлу на автобус міжнародного сполучення? Звісно я ціну проїду у ПДФ файлі змінив на потрібну цифру. Ніяких інших підтведжуючих документів взагалі не видаєтся - посадка в автобус за прізвищем і списком у стюардеси.