КМДА сообщила, что оба скоростных трамвая запустили сегодня в 12 часов дня. ГЭ тоже ездила без остановки движения, но с опозданиями (стрелки чистили)Dream_On писал(а):как я на работу буду ехать в понедельник....
Скоростной трамвай на левом берегу
Модераторы: dimentiy, Администраторы
У столиці ліквідовані затори та відновлено рух швидкісного трамваюMaksym писал(а):Странно, очевидцы на Троещине говорят что там целина а не трамвай. Так что поиски второго скоростного трамвая в Киеве продолжаются, ибо Троещинский не запущен.
24.03.2013 | 11:48
Київська МДА
Станом на ранок 24 березня у столиці ліквідовані затори та відновлено рух швидкісного трамваю на Троєщині та Борщагівці. Протягом дня будуть відновлені майже всі автобусні маршрути. Про це сьогодні під час засідання Міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій заявив голова КМДА Олександр Попов.
«Всю ніч на дорогах столиці працювали дев’ять груп оперативного реагування, які допомогли ліквідувати затори. В місті залишилося лише дві проблемні ділянки, де зараз зосереджені всі сили. Відновлено роботу швидкісного трамваю, а рух трамваїв на Подолі відновлять протягом дня – наразі колії розчищають вручну. Сьогодні також відновлено постачання продуктів, у тому числі і хлібу, до столичних магазинів. Залишається проблемним під’їзд до маленьких магазинів, де ще не розчистили під’їзди, але цю проблему вирішать протягом дня», – повідомив голова КМДА.
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publis ... =244277216
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Ну трамвай сегодня чистили по Закревского очень активно, стрелки прогревали газовым резаком, был снегоочиститель с-22
Так же чистили на Милославского пересечение.
Возможно даже на завтра осилят.
Так же чистили на Милославского пересечение.
Возможно даже на завтра осилят.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.