Замовлення квитків через мережу Інтернет

Модераторы: dimentiy, Администраторы

euhome
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение euhome »

Укрзализныця намерена увеличить продажи электронных билетов на 10% с помощью студентов

http://for-ua.com/ukraine/2013/09/03/135737.html

3 сентября 2013 | 13:57

С внедрением услуги, которая даст возможность студентам приобретать онлайн-билеты на поезда со льготной скидкой, интернет-продажи Укрзализныци могут увеличиться на 10%.

Напомним, Укрзализныця совместно с Министерством образования и науки Украины ведет активные работы над внедрением онлайн-продаж билетов для студентов.

Как сообщили в пресс-центре Укрзализныци, со льготной скидкой в дальнем сообщении в 2012 году было перевезено почти 6,8 млн студентов - 10% от общего количества перевезенных пассажиров в дальнем сообщении. «Учитывая то, что студенты являются самими активными пользователями онлайн-услуг, интернет продажи ж/д билетов уже в скором времени могут возрасти еще на 10%. На сегодняшний же день реализация проездных документов через всемирную сеть составляет 8,7% от общих продаж железнодорожных билетов», - сообщили в УЗ.

Техническая часть вопроса уже решена, проведены предварительные испытания и устранены все замечания. Уже в ближайшее время начнутся документированные испытания обмена протоколами между ДП «Главный информационно-вычислительный центр» и Министерством образования и науки.

Всего же с начала 2013 года через Интернет уже реализовано более 3,1 млн билетов на поезда.

«Тенденция роста популярности услуги наблюдается из года в год – в течение 2009 года пассажирами было приобретено через Интернет около 83,5 тыс. билетов, в 2010-м – 132,5 тыс., в 2011-м – 693,9 тыс., в 2012-м – 2,1 млн билетов. С начала внедрения услуги, с 2008 года с помощью Всемирной сети приобретено более 6,1 млн железнодорожных билетов, из них более 120,7 тыс. электронных билетов», – сообщает пресс-служба ведомства.

Также растет количество продаж электронных проездных документов, приобретаемых пассажирами на поезда категории Интерсити+ и поезд №37/38 Киев – Донецк и дающих право пассажиру сразу следовать к поезду, не обращаясь в кассу за распечаткой билета: с 3,7 тыс. билетов, оформленных за первый месяц (февраль 2013 г.) предложенной услуги – до почти 20 тыс. электронных билетов, оформленных в августе 2013 г.

Всего же за 2013 год (с 5 февраля 2013 года) почти 85тысяч пассажиров воспользовались возможностью посадки в поезд без захода в железнодорожные кассы – то есть приобрели электронные билеты.

Ранее министр образования и науки Дмитрий Табачник во время онлайн-конференции в Киеве заявил о том, что Минобразования активно работает над разработкой электронных студенческих билетов, который можно будет использовать не только как удостоверение личности, но и как основание и подтверждение льгот при покупке билета на железнодорожном транспорте.

«ForUm»
Світ на всіх у нас один, ба живемо кожний сам...
And we have just one world, but we live in different ones... © Dire Straits

euhome
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение euhome »

УЗ у листопаді введе електронні квитки ще в 15 поїздах

19.11.2013 10:01

Державна адміністрація залізничного транспорту (Укрзалізниця) до кінця листопада має намір розширити сферу дії електронних квитків ще на 15 поїздів, повідомив на прес-конференції заступник генерального директора «Укрзалізниці» Павло Чекалов.
Залізниці країни продали 200 тис. електронних квитків
Залізниці країни продали 200 тис. електронних квитків
За його словами, на сьогоднішній день існує можливість оформити електронний квиток на швидкісні поїзди «Інтерсіті +» і на шість нічних поїздів. А до кінця поточного місяця продаж через мережу інтернет буде поширена на інші маршрути. Зокрема, в листопаді електронні квитки будуть діяти в наступних поїздах :
№ 20 /19 Луганськ - Київ;
№ 83 /84 Маріуполь - Київ;
№ 99 /100 Ужгород - Київ;
№ 97 /98 Ковель - Київ;
№ 111 /112 Харків - Львів;
№ 81 /82 Харків - Сімферополь;
№ 28 /27 Київ - Севастополь;
№ 102/ 101 Київ - Херсон;
№ 81/ 82 Київ - Ужгород;
№ 49/ 50 Київ - Трускавець;
№ 40 /39 Севастополь - Київ;
№ 146 / 145 Сімферополь - Київ;
№ 71 /72 Запоріжжя - Київ;
№ 120 /119 Запоріжжя - Львів.
Ще один потяг, в якому в листопаді введуть електронні квитки, визначать найближчим часом.
Як зазначив Чекалов, «Укрзалізниця» планує до кінця 2013 року розширити цю послугу ще на 80 поїздів внутрішнього сполучення .
«Переконаний, що завдяки дії електронних квитків ми створюємо зручні умови подорожі пасажирам і скорочуємо навантаження на працівників вокзалів», - сказав він.
«Пасажирам з електронними квитками не потрібно звертатися до кас, а з самостійно зробленої роздруківкою, яка має спеціальний код, можна йти прямо на посадку. У листопаді ми плануємо розширити цю послугу ще на 15 поїздів внутрішнього сполучення», - додав заступник гендиректора.
Паралельно з введенням електронного проїзного документа «Укрзалізниця» планує збільшити число кас, через які можна буде оформити електронні проїзні документи .
За словами Чекалова, залізниці також мають намір з 1 липня 2014 надати послугу купівлі квитків через інтернет студентам, що дозволить істотно заощадити їх час .
«Студенти зможуть, не заходячи до каси, придбати квитки і слідувати з ними прямо в поїзд. Це дасть нам можливість збільшити відсоток продажу квитків через інтернет і відповідно зняти напруженість черг», - сказав чиновник.
Як повідомляв УНІАН, Українська залізнична швидкісна компанія у лютому - вересні перевезла 100 тис. пасажирів за електронними квитками, що складає близько 14% від загальної кількості пасажирів.
Всього ж з моменту введення нової послуги в лютому 2013 року залізниці країни продали 200 тис. електронних квитків.

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

euhome писал(а):....
№ 99 /100 Ужгород - Київ;
...
№ 81/ 82 Київ - Ужгород;
....
Урааааа!!!!!
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

Урааааа!!!!!
Ещё бы самолёт меньше 1000 грн в обе стороны — и я вообще бы счастлив окончательно был...
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Так вроде меньше? Или я сильно от жизни отстал?
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

1400 грн Round-Trip, 900 грн one way в среднем на пятницу—понедельник :( Оно-то вроде и терпимо, но пока единственное, что останавливает.

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Вон только что смотрел себе билеты на 20-22 декабря 400 туда обратно, что я не так делаю?

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

Не так делаешь только одно — не говоришь где смотришь

То мы с DFAW не до конца друг друга поняли :)

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Я просто не заметил что ты злостно оффтопишь самолётом :)

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

в доп.поездах ценник за К немного 300 в одну сторону. Я сейчас брал, вышло по 313 туда и по 210 обратно
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

euhome
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение euhome »

Укрзалізниця впровадила електронні квитки ще на десять нічних поїздів

http://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/365045/

29.11.2013

Укрзалізниця збільшила кількість нічних поїздів, посадку на які можна здійснити за електронними квитками. Придбати їх пасажири можуть виключно через офіційний сайт Укрзалізниці.

Починаючи з 15:00 29 листопада 2013 року пасажири зможуть придбати електронні квитки на поїзди № 20/19 Луганськ – Київ, № 83/84 Маріуполь – Київ, № 25/26 Львів – Одеса, № 43/44 Івано-Франківськ – Київ, № 111/112 Харків – Львів, № 49/50 Київ – Трускавець, № 81/82 Київ – Ужгород, № 28/27 Київ – Севастополь, № 102/101 Київ – Херсон та № 81/82 Харків – Сімферополь.

Із самостійно роздрукованими електронними квитками пасажири можуть вирушати на посадку у вагон, минаючи залізничну касу. Оформлення електронних квитків припиняється за одну годину до відправлення поїзда з початкової станції маршруту.

До уваги пасажирів! Квитки на зазначені вище поїзди, придбані через мережу Інтернет до 15:00 29 листопада 2013 року, потрібно обміняти у залізничній касі на проїзні документи встановленого зразка.

З текстовою інструкцією можна ознайомитися тут.

З відеоінструкцією придбання електронних квитків через сайт Укрзалізниці можна ознайомитися на Youtube-каналі відомства.

Усі електронні квитки мають статус розрахункового документа (фіскального чека). Наприклад, такий документ можна використати для звітування про відрядження.

До кінця наступного тижня Укрзалізниця планує впровадити електронні квитки ще у 4-х поїздах: № 40/39 Київ – Севастополь, № 146/145 Київ – Сімферополь, № 72/71 Київ – Запоріжжя та № 120/119 Львів – Запоріжжя.

До кінця 2013 року дана послуга буде доступна на 80 поїздів внутрішнього сполучення.

Нагадаємо, раніше електронні квитки були впровадженні у швидкісних електропоїздів категорії Інтерсіті+, які подорожують із Києва у напрямку Львова, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Запоріжжя та зворотно. Та із Донецька і Харкова до Сімферополя та зворотно.

Окрім поїздів Інтерсіті+ електронні квитки було впроваджено на нічні поїзди:

№ 37/38 Донецьк – Київ (з 18 травня 2013 року),

№ 11/12 Сімферополь – Київ (з 1 жовтня 2013 року),

№ 63/64 Харків – Київ (з 18 жовтня 2013 року),

№ 91/92 Київ – Львів (з 29 жовтня 2013 року),

№ 106/105 Одеса – Київ (з 30 жовтня 2013 року),

№ 79/80 Київ – Дніпропетровськ (з 31 жовтня 2013 року).

З моменту впровадженням послуги (з 5 лютого 2013 року) реалізовано понад 225 тис. електронних квитків.

ЛиС
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение ЛиС »

Вот если бы еще и всех проводников карт-ридерами снабдили, чтобы не приходилось по составу бегать, а потом по вагонам переться, было бы вообще замечательно.

Антошка
Начальник метрополитена
Начальник метрополитена
Контактная информация:

Сообщение Антошка »

Я так понял, что бегать нужно пассажирам? И в таком случае планируется ли снабжение всех проводников считывающими устройствами?

XAN
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение XAN »

В Словакии например, посадка проводится под честное слово пассажира, распечатка отдается проводнику, а начальник поезда потом идет сквозь поезд и сканирует все распечатки. :wink:
Последний раз редактировалось XAN 02 дек 2013, 15:41, всего редактировалось 1 раз.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

А чехи DB'шные распечатки не сканируют вообще.

Ответить