05.12.2005 | 13:42
Яловий каже, що своїх грошей Пинзеник вже не побачить
Лідер Всеукраїнського об’єднання депутатів місцевих рад, лідер української партії «Єдність» Володимир Яловий на прес-конференції в УНІАН заявив, що 547 мільйонів гривень, повернутих державою до бюджету Києва, вже витрачені, і мова про їх повернення йти не може.
Зокрема, він повідомив, що кошти були витрачені на погашення боргів по будуванню метрополітену

(може й на нові вагони трохи витратили....), боргів соцзахисту та боргів різних комунальних підприємств. «Єдине запитання, яке залишається – чи ми отримаємо залишок грошей (близько 400 мільйонів)», - зазначив Яловий кореспонденту "Оглядача".
«Уряд не повинен займатися роздачею машин швидкої допомоги, ліків і всього іншого. Уряд повинен займатися мікро- та макроекономікою» - порадив столичний чиновник міністрові фінансів Віктору Пинзенику, додавши, що столична влада «буде продовжувати доводити свою правоту».
Також Володимир Яловий заявив, що чинний київський мер висуне свою кандидатуру на майбутніх виборах мера: «Я думаю, що Омельченко піде на вибори мера, а не у депутати. І, думаю, виборчий список НСНУ буде неодноразово змінюватись», - заявив він
http://oglyadach.com/news/2005/12/5/43290.htm