так я и не говорил, что там что-то должно взлетать, более того можно и не строить - бюджет прекрасно осваивается и на проетах))) большая окружная - лучший пример))
Заборонити рекламу на станціях Київського метрополітену!
У червоних лініях - ніяких компромісів зі злобудовниками!
Метро на Виноградар (І-а черга) - до кінця року, але якого?
Що за апендикс ВДЛ від малої окружної до Контрактової? Що за крюк на ПОХ у ВДЛ? Теж саме стосується відгалуження СБЛ на Біличі. +Петля на Виноградарі. Як можна було до такого додуматися?
Що за апендикс ВДЛ від малої окружної до Контрактової? Що за крюк на ПОХ у ВДЛ? Теж саме стосується відгалуження СБЛ на Біличі. +Петля на Виноградарі. Як можна було до такого додуматися?
Зверніть увагу на назву гілки цього форуму і Ви отримаєте відповідь на власне останнє питання. Що стосується "апендексів", "крюків", "петель": я виклав своє альтернативно-перспективне бачення майбутьнього розвитку данної системи,.. не більше - не менше.
Последний раз редактировалось MetroPony91 25 авг 2024, 11:48, всего редактировалось 1 раз.
а где моя ветка на Украинку? не, халтура, давай по новой))
Як Ви могли помітити на цій "халтурі" ще навіть жителі Вишневого і Боярки "на паузі" без метро... Чомусь (проведу внутрішнє службове рослідування) розщедрився у напрямку Чабанів. Ваше зауваження було прийнято, буде "по-новому"... але вже в наступному десятиріччі.
Як Ви могли помітити на цій "халтурі" ще навіть жителі Вишневого і Боярки "на паузі" без метро... Чомусь (проведу внутрішнє службове рослідування) розщедрився у напрямку Чабанів. Ваше зауваження було прийнято, буде "по-новому"... але вже в наступному десятиріччі.
Вишневое, боярка и чабаны - обойдутся. Чабаны - вообще кладбище по последним планам. А у нас тут давным-давно уже согласован и утвержден главный внеочередной фломастерный приоритет Украинки
Но Украинка готова потерпеть за отдельный эскалатор ко мне в подьезд