Прорив води в тунелі перегону Либідська-Деміївська
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Re: Прорив води в тунелі перегону Либідська-Деміївська
шучу-шучу)) второй же вроде штатно щитом прошли
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Бодрый
- Нострадамус
Але ж пливун під Деміївською площею й наділі живе
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
да и пусть себе живет - подводные лодки вообще под водой плавают, и ничего.
Главный вопрос - рассчитана ли конструкция на такое соседство. Если тонель проектный - очевидно, что расчитан. Будет прокапывать, убегать в зумпф, откачиваться. так же штатно. Но если как этот - утопить щит, копать в ручную, ставить легкий тюбинг, морозить все и одновременно пригрузить сверху мостом (а еще на станции уронить мостовой кран) - рано или поздно будет авария. зато до выборов успели.
Главный вопрос - рассчитана ли конструкция на такое соседство. Если тонель проектный - очевидно, что расчитан. Будет прокапывать, убегать в зумпф, откачиваться. так же штатно. Но если как этот - утопить щит, копать в ручную, ставить легкий тюбинг, морозить все и одновременно пригрузить сверху мостом (а еще на станции уронить мостовой кран) - рано или поздно будет авария. зато до выборов успели.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Бодрый
- Нострадамус
Так ось вона, причина !!!
А вони експертизу замовляли...
нет, это просто в копилочку уровня организации труда в то время на том участке....
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
Тут з 4:00 згадується про інцидент з метро)
last of 99's

ПС - я верно услышал про геологический факультет? там учат юристов? над метро убрали сквер? прямо перед входом поставили БЦ? не много ли глупостей на 1 ролик....
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
Мені завше подобається коли хтось згадує про свій червоний диплом ВУЗу, я тоді згадую Біла Гейтса)))
Аргументація про стікання води замість скверика в метро на рівні оператора машинного доїння, а не випускника ПТУ.
За ті 15 років що я не дивлюся телевізор він деградував до рівня міськрайонної газети.
Дорогу над тоннелем — проезд возле бывшего рынка — до сих пор не открыли?
-
- Механик
- Контактная информация:
Специально, с перерезанием ленточки, никто ничего не открывал. Но какие-то машины уже вчера вечером там ездили.
UPD
Сегодня вечером посмотрел. Ничего физически не мешает автотранспорту проезжать, но знаков я из-под путепровода не видел.
UPD
Сегодня вечером посмотрел. Ничего физически не мешает автотранспорту проезжать, но знаков я из-под путепровода не видел.
- Бодрый
- Нострадамус
Із 18 вересня тролейбуси № 42 курсуватимуть постійним маршрутом
Із 18 вересня тролейбуси № 42 курсуватимуть за постійною схемою руху. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.
Рух на з’їзді з бульв. Миколи Міхновського в напрямку просп. Валерія Лобановського перекривали через проведення ремонтних робіт.
Наразі рух транспорту відновлений.
https://kyivcity.gov.ua/news/iz_18_vere ... om_skhema/
- Бодрый
- Нострадамус
Прорив води в тунелі перегону Либідська-Деміївська
За дослідження проблемного тунелю метро у Києві переплатили в 20 разів — ЗМІ
У 2024 році київський метрополітен провів два тендери на експертне дослідження тунелів між станціями "Деміївська" та "Либідська". Загальна вартість тендерів, проведених без відкритого конкурсу, склала понад чотири мільйони гривень.
Про це заявила депутатка Київради Вікторія Пташник у програмі "В тіні Каштана".
Київське метро наймало "золотих експертів"
За словами Пташник, вартість однієї години експертизи коштувала понад вісім тисяч гривень, тоді як Міністерство юстиції встановило для державних установ норму у 380 гривень.
"Вартість години роботи експерта склала більше за вісім тисяч гривень. В той час, як Мін’юст для державних установ на 2024 рік встановив вартість експертогодини в розмірі майже 380 гривень. Порівняйте ці цифри, мені здається, різниця суттєва", — сказала вона.
Депутатка підкреслила, що такі розбіжності у вартості можуть вказувати на можливу змову між КП "Київський метрополітен" та приватними компаніями, які виконували дослідження. Вона також звернула увагу на те, що метрополітен міг скористатися послугами державних установ для проведення експертизи, ймовірно, за значно нижчою ціною.
Крім того, Пташник висловила стурбованість щодо можливого впливу подібних витрат на фінансування будівництва нових станцій метро, зокрема на Виноградарі. Вона закликала до публічного контролю для запобігання таким випадкам у майбутньому.
"Ми зараз говоримо про те, що от у нас метро на Виноградар має будуватися, але не вистачає грошей на його будівництво. Але, друзі, ну їх не буде, якщо ми будемо так розкидатися грошима то на приватних експертів, то ще на щось. Тому, мені здається, що це історія, яку не можна замовчувати, вона має стати публічною, і завдяки публічному тиску ми маємо створити запобіжник для подібних історій в майбутньому", — підсумувала депутатка.
https://kyiv.novyny.live/za-doslidzhenn ... 00988.html
У 2024 році київський метрополітен провів два тендери на експертне дослідження тунелів між станціями "Деміївська" та "Либідська". Загальна вартість тендерів, проведених без відкритого конкурсу, склала понад чотири мільйони гривень.
Про це заявила депутатка Київради Вікторія Пташник у програмі "В тіні Каштана".
Київське метро наймало "золотих експертів"
За словами Пташник, вартість однієї години експертизи коштувала понад вісім тисяч гривень, тоді як Міністерство юстиції встановило для державних установ норму у 380 гривень.
"Вартість години роботи експерта склала більше за вісім тисяч гривень. В той час, як Мін’юст для державних установ на 2024 рік встановив вартість експертогодини в розмірі майже 380 гривень. Порівняйте ці цифри, мені здається, різниця суттєва", — сказала вона.
Депутатка підкреслила, що такі розбіжності у вартості можуть вказувати на можливу змову між КП "Київський метрополітен" та приватними компаніями, які виконували дослідження. Вона також звернула увагу на те, що метрополітен міг скористатися послугами державних установ для проведення експертизи, ймовірно, за значно нижчою ціною.
Крім того, Пташник висловила стурбованість щодо можливого впливу подібних витрат на фінансування будівництва нових станцій метро, зокрема на Виноградарі. Вона закликала до публічного контролю для запобігання таким випадкам у майбутньому.
"Ми зараз говоримо про те, що от у нас метро на Виноградар має будуватися, але не вистачає грошей на його будівництво. Але, друзі, ну їх не буде, якщо ми будемо так розкидатися грошима то на приватних експертів, то ще на щось. Тому, мені здається, що це історія, яку не можна замовчувати, вона має стати публічною, і завдяки публічному тиску ми маємо створити запобіжник для подібних історій в майбутньому", — підсумувала депутатка.
https://kyiv.novyny.live/za-doslidzhenn ... 00988.html
Чотири мільйони за таку експертизу це зовсім недорого.
Мені здається що шановна депутаткиня або має обмежені когнітивні здібності ( замітьте безмозкою куркою я нікого не називав), або вона відпрацьовує свої іудушкові срібняки, або тут комплексний варіант.
Мені здається що шановна депутаткиня або має обмежені когнітивні здібності ( замітьте безмозкою куркою я нікого не називав), або вона відпрацьовує свої іудушкові срібняки, або тут комплексний варіант.
т.е. Харьковский Научно Исследовательский Институт Судебных Экспертиз им. Засл. проф. М. С. Бокариуса Министерства Юстиции Украины - частная лавочка?
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
Це бруднозелена політика.
В країні війна за існування, а хтось наперед мочить потенційного конкурента на майбутніх виборах.
До яких ще дожити треба.
Гниди.