Музей метро
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Re: Музей метро
Я не метрополитенщик, спорить особо не буду)). Точную нумерацию 24-25 лет назад тоже не вспомню.
Вагоны еще могли менять между сцепами, вдруг что. Но тот Nescafe на котором я едил, в нем точно был 4813 с кабиной и головные Еж + Ема. Я прекрасно помню как переходил из вагона в вагон, чтобы понастольгировать на желтый(нравится цвет) линкруст. И да, там не одна Е-шка была в промежутке.
Вагоны еще могли менять между сцепами, вдруг что. Но тот Nescafe на котором я едил, в нем точно был 4813 с кабиной и головные Еж + Ема. Я прекрасно помню как переходил из вагона в вагон, чтобы понастольгировать на желтый(нравится цвет) линкруст. И да, там не одна Е-шка была в промежутке.
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
Теж не метрополітенець) Чи перецеплені вагоні були це можна виявити лиш по тому, чи був вагон теж брендований, чи ні (звичайна покраска).berest писал(а): ↑07 сен 2024, 15:30Я не метрополитенщик, спорить особо не буду)). Точную нумерацию 24-25 лет назад тоже не вспомню.
Про відмінність Єж та Єма я спробував написати туто : viewtopic.php?p=283153#p283153
last of 99's
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
Так і не знайшов повне зображення.
Десь подейкували, ніби ЄЖ3 поїзд відкривав цю станцію. Але по цьому фото не розберу.
Десь подейкували, ніби ЄЖ3 поїзд відкривав цю станцію. Але по цьому фото не розберу.
last of 99's
Сто грамм - не "стоп-кран"!
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
https://youtu.be/nphu52MXDEc?list=PLWd8 ... IYX4&t=538
там ще на Двінкому Ювелярі кадр є
там ще на Двінкому Ювелярі кадр є
last of 99's
Це мерзость!vv писал(а): ↑19 сен 2024, 14:431968 год.
отсюда:
https://www.youtube.com/watch?v=DhQVH0W ... ex=402.jpg
Це, реально, мерзость!
(с)
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
Пару фото за 99-2000й рік.
Який рік визначаю по не прикритому ЕПК під кабіною, між резервуаром та шарфом, на фото з 2001-2002 він вже прикритий лоточком-щитком.
Який рік визначаю по не прикритому ЕПК під кабіною, між резервуаром та шарфом, на фото з 2001-2002 він вже прикритий лоточком-щитком.
last of 99's
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
Хтось має ці фото в кращій якості?
Вони в Музеї вісять (який я мабуть ніколи не відвідаю).
p.s. а ні, в музеї інше фото станції Дніпро
Вони в Музеї вісять (який я мабуть ніколи не відвідаю).
p.s. а ні, в музеї інше фото станції Дніпро
last of 99's
- HunterUT
- Крыса рельсовая
- Контактная информация:
Це є Клапан, ЕПК.
ЕПК в кабіні то Кран.
https://studopedia.ru/8_145268_elektrop ... topa-.html
Уточнив у знаючої людини, я ще коли пару років тому на свої 3D моделі 502 цей клапан моделював то шукав інфу, це ще до 2022го було, вже трохи з пам'яті повилітало.
Цей пристрій і на залізниці Клапаном зветься.
Після того як в кінці 90х був випадок коли він забився водою, то було запропоноване рішення закрити його такою кришкою.
В Харківських ЄЖ3 він так і вісить.
Последний раз редактировалось HunterUT 23 сен 2024, 19:42, всего редактировалось 1 раз.
last of 99's
так, теперь и мне стало интересно. про электро-пневматическое торможение все понятно, и про краны, и про клапана.
я писал о крышке на электро-пневматической коробке, которая на сцепке под шарфом, она же контактная коробка вроде как. они тоже без крышки всю жизнь были, только в девяностых ее под крышку убрали (даже интересно, как с ней сцеп с неисправным составом думали производить...)
я писал о крышке на электро-пневматической коробке, которая на сцепке под шарфом, она же контактная коробка вроде как. они тоже без крышки всю жизнь были, только в девяностых ее под крышку убрали (даже интересно, как с ней сцеп с неисправным составом думали производить...)
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)