В інші дні виносна торгівля і без МАФів тут перекриває прохід частково. Я теж спочатку зрадів простору десь 1 вересня, а з тиждень вже торгували впоперек проходу різними дрібницями, квітами, ганчір'ям.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
НЯП еще в середине девяностых пооткрывали все "эваковыходы" и входов в контрактовую стало в 2 раза больше. В зеленом доме справа большие окна - тоже выход был (есть?). Прото собственники подвалов меняются и открывают/закрывают к ним прямой доступ прямо из своего помещения.
Тогда же поднялся шум из-за оставшегося закрытым эваковыхода Университета, что мол всем поднимающимся с саксаганского нужно еще по лестнице наверх топать, чтобы тут же спуститься до промежуточного вестибюля на эскалаторе, да еще и обходить через ботсадовскую кассу. тогда просто перестали закрывать калитки возле метро к лестнице вниз.
Може і був там вихід раніше, але мені завжди у пам'яті там була лише ніша з якоюсь торговою точкою. До чого довели метрополітен, вже виходи не могли ми ідентифікувати)
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Може і був там вихід раніше, але мені завжди у пам'яті там була лише ніша з якоюсь торговою точкою. До чого довели метрополітен, вже виходи не могли ми ідентифікувати)
І в мене так в пам'яті
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...