А можно выложить фото моста, которое сделано издалека? Или не желательно?
Формально запрета нету, но учитывая общее обострение синдрома вахтера - то надо получать разрешение у КМВА ( ну что бы потом рядом пояснения не давать )
Я не волшебник, я только учусь.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
PS: гарантий безопасности такой подход так же не даёт, так что прошу воздержаться от таких публикаций на форуме в любом случае.
Понял. Спасибо.
Да там фотография ещё за декабрь прошлого года и уже какой-то информации нашим придурковатым соседям не даст. Тем более КМДА уже всё что можно и нельзя показала.
Понял. Спасибо.
Да там фотография ещё за декабрь прошлого года и уже какой-то информации нашим придурковатым соседям не даст. Тем более КМДА уже всё что можно и нельзя показала.
І саме головне: міст споруда стаціонарна, і з совкових часів свого місця не міняла, але завжди знайдеться хтось хто буде шукати "зраду" не там де треба, а там де легше.
І саме головне: міст споруда стаціонарна, і з совкових часів свого місця не міняла, але завжди знайдеться хтось хто буде шукати "зраду" не там де треба, а там де легше.
Та в том то и дело. Если бы они хотели, то хотя бы делали попытки лупить по мостам Киева.
Народ, давайте зі своєю диванною аналітикою в різні телеграми чи кудись туди. В інтернетах є купа ресурсів, де ви можете викласти свої фото без зайвих зрад, враховуючи лише ваші персональні думки з приводу інформаційної безпеки. Але я не хочу, щоб якась випадкова оказія потім вела до чогось індексованого на цьому форумі.
Крапка. На цьому все.
PS: публікувати фото/медіа із сайтів новин/ЗМІ чи органів влади (ті, що є в публічному доступі) — проблеми не бачу, з чітким посиланням на джерело. Тільки не треба репостити сумнівні ресурси.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция