Капремонт просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
-
Aktivnyy
Re: Капремонт просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда)
КК Київавтодор оголосив тендер на коригування проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграду (нині Володимира Івасюка). Найголовніше це коригування кошторисної частини, бо ціни за 4 роки суттєво змінилися, і далі ремонтувати за старою вартістю нереально. Очікуємо що в 2025 роботи продовжаться з новими силами
- Бодрый
- Нострадамус
Капремонт просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда)
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
Батько наш Бандера, Україна Мати...
-
KharkivSky
- Начальник СЦБ

А почему при капремонтах проспектов Ивасюка и Бандеры забыли об асфальте на клевере перед Северным мостом?
скучно, ничего нового.
"Узкая специализация. Каждый отвечает за свою операцию.Один пришивает карман, другой — проймочку, третий — рукав.Я лично пришиваю пуговицы. К пуговицам претензии есть?"
1974 г., А.Райкин, "Люди и манекены"
Потому что мост с клевером - это не дорога. разные балансы, разные обслуживатели.
"Узкая специализация. Каждый отвечает за свою операцию.Один пришивает карман, другой — проймочку, третий — рукав.Я лично пришиваю пуговицы. К пуговицам претензии есть?"
1974 г., А.Райкин, "Люди и манекены"
Потому что мост с клевером - это не дорога. разные балансы, разные обслуживатели.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
На Івасюка багато про що забули, наприклад, про оновлення пішохідних зон та ремонт прилеглих заїздів. Думаю, потім буде додатковий договір з коригуванням кошторису ще на +300..400 млнKharkivSky писал(а): ↑19 июл 2026, 15:54А почему при капремонтах проспектов Ивасюка и Бандеры забыли об асфальте на клевере перед Северным мостом?