euhome писал(а): ↑20 июл 2026, 12:23
У нас в Харкові в EasyWay при відстуності тривоги затримка відображення руху по GPS скрадає 2-3 хв. А під час тривоги взагалі EasyWay вимикає відображення руху по GPS.
Думаю, всім зрозуміло, що і затримка, і відключення робиться з безпекових причин.
Коли повітряна тривога - питань взагалі нема. Конкретно у мене під час п.т. або весь рухомий склад фрізиться, або взагалі зникає з карти. Але тут мова про те, що воно працює пес зна як, навіть без п.т. І до повномасштабного було так само. Пунктуальність та прогнозованість - дуже умовні.
Jyraff писал(а): ↑20 июл 2026, 01:59
Наприклад, ремонті роботи з підміною тролейбусів/трамваїв на автобуси кладуть випуски купі автобусних маршрутів. Та й в принципі, у нас все біля межі по кількості РС чи/та водіїв працює, прийшли нові ISUZU, поміняли графік, сталась подія в ДШ, знову все полетіло. Принаймні зараз стабільні графіки на півроку-рік це фантастика...
А якщо ще згадати регулярні зміни через ярмарки, то страшно уявити, як ті графіки мають виглядати і чи не заплутається в них пересічний користувач.
З точки зору наявності роб.ресурсу та рухомого складу - так, це можу зрозуміти. А от по всьому іншому - ні. Це лише питання організації, не більше. І так, вуличні маркети, ремонти, мітинги і усе таке - бувають абсолютно усюди. Конкретно я останні місяці жив у Франкфурті(Майн), там є Констаблєрвахе/Цайль, є Дом/Рьомер, є ще багато місць - і там теж постійно якісь двіжухи, мітинги, буває шо повністю на день чи декілька блокують проїзд навіть для громадського транспорту. Через ремонти також буває відрізаються маршрути. Але ж всі розуміють, фул тайм графік - то на цілий рік. А якісь внепланові штуки - то тимчасове явище. І вони кожного разу обклеюють зупинки додатковими жовтими бумажками з графіками/об'їздами/зміною руху, якщо це афектить конкретну зону. До того ж є цифрові табло з апдейтами тощо. А щодо пересічного користувача: той може заплутатися будь де і у будь чому, це не маркер того щоб взагалі нічого не робить.
Ось приклад на одній з моїх зупинок:
Rider писал(а): ↑20 июл 2026, 10:18
Це працює навіть за адміністративними межами Києва
Для мерів міст різного калібру міський транспорт - є показником налагодженого процесу, на який звертає увагу місцеве населення та гості. Про Київ годі таке газати, це годівниця на закупівлях та мутках з маршрутками (Усову привіт)
(((