Новости о трамвае и не только
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- Коржик
- Мэр (городской голова)

Re: Новости о трамвае и не только
Отрадно, что молодёжь идёт в рабочие профессии.
Языком трясти - не поезд вести!
Хочу Ипподром к лету с челноком по первому пути до ВЦ.
Предсказал челнок ВЦ-Ипподром
А вот первенство идеи челнока Сырец-Мостицкая упустил
Правобережная - лучший вариант для переименования ККЛ
- DFAW
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
Для такой квалификации надо доказать что он хотел получить материальную выгоду, а так - хулиганка.Klovsky писал(а): ↑03 окт 2026, 11:55Слідчі Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
За проезд не собирал? 
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
пункт 1 примітки до ст. 289 КК України:DFAW писал(а): ↑06 окт 2026, 19:04Для такой квалификации надо доказать что он хотел получить материальную выгоду, а так - хулиганка.Klovsky писал(а): ↑03 окт 2026, 11:55Слідчі Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.
Під незаконним заволодінням транспортним засобом у цій статті слід розуміти вчинене умисно, з будь-якою метою протиправне вилучення будь-яким способом транспортного засобу у власника чи користувача всупереч їх волі.
Постанова Верховного Суду № 737/43/22 від 04.09.2023
Відповідно до ст. 289 КК України та пункту 1 примітки до неї під незаконним заволодінням транспортним засобом потрібно розуміти вчинене умисно, з будь-якою метою протиправне вилучення будь-яким способом транспортного засобу у власника чи користувача всупереч їх волі.
Законодавча конструкція "будь-якою" та "будь-яким" означає, що диференціація мети та способів вчинення вказаного діяння законодавцем не обмежена, тому незаконне заволодіння транспортним засобом може бути вчинено як з наміром не повертати його власникові, так і з наміром викрасти його для проїзду у певний пункт або для прогулянки, а потім повернути власникові (законному володільцю), кинути на дорозі тощо.
- Коржик
- Мэр (городской голова)

Короче, как раньше подростки могли угнать тачку на "покататься" пока бензин не кончится уже не катит. Подумать только.
Языком трясти - не поезд вести!