Мобильные новости.
Модераторы: dimentiy, CARCASS, Администраторы
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
JEANS таки отменил ПЗС!
Сегодня JEANS ввел новый пакет JEANS Light, в котором отсутствует плата за соединение.
Тарифы пакета JEANS Light, грн. с НДС:
Плата за соединение при звонках в пределах Украины 0
Звонки на номера JEANS, UMC та SIM-SIM 1,00
Звонки на другие мобильные и городские номера в пределах Украины 1,00
Звонки JEANS-Друзьям (3 номера) 0,15
SMS 0,25
Существующие абоненты JEANS могут сменить свой тариф на JEANS Light, заплатив 20 гривен c НДС, для этого нужно отправить текстовое сообщение на бесплатный номер 102060.
Сегодня JEANS ввел новый пакет JEANS Light, в котором отсутствует плата за соединение.
Тарифы пакета JEANS Light, грн. с НДС:
SMS 0,25
Существующие абоненты JEANS могут сменить свой тариф на JEANS Light, заплатив 20 гривен c НДС, для этого нужно отправить текстовое сообщение на бесплатный номер 102060.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
- tov_tob
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Боюсь здесь где-то ошибка. Если мне не изменяет память, то на номера Джинс тариф 0,45 коп/мин. Но могу ошибаться.Klovsky писал(а):Тарифы пакета JEANS Light, грн. с НДС:
SMS 0,25
Здесь могла быть моя подпись...
- Дёдя
- Мэр (городской голова)
Везде где нашел написаны именно такие тарифы. http://www.jeans.com.ua/forum/viewtopic.php?t=33129
kitponiS, женились бы, БАРИН!
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
РЕАГУЮЧИ НА ВИМОГИ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ, І КОМПАНІЯ "КИЇВСТАР" СКАСОВУЄ ПЗС ДЛЯ СВОЇХ АБОНЕНТІВ
З 22 січня цього року ЗАТ «Київстар Дж. Ес. Ем.» вводить новий тарифний план без плати за з’єднання «DJICE FRESH» на виконання рекомендацій Антимонопольного комітету України. Про це сьогодні мобільний оператор офіційним листом повідомив Комітет.
За інформацією оператора, в новому пакеті вартість ПЗС складатиме 0,0 грн., хвилини розмови — 0,9 грн., SMS — 0,25 грн. Цей пакет також передбачає послугу, скориставшись якою абонент може телефонувати на два обрані номери абонентів «DJICE» за 0,20 грн. за хвилину.
Отже, із введенням «DJICE FRESH» усі нові споживачі передплаченої послуги матимуть можливість обрати тарифний пакет без ПЗС, а існуючі — зможуть перейти на пакет, зберігаючи власний номер.
[пиар-мишура АМКУ поskipaна]
З 22 січня цього року ЗАТ «Київстар Дж. Ес. Ем.» вводить новий тарифний план без плати за з’єднання «DJICE FRESH» на виконання рекомендацій Антимонопольного комітету України. Про це сьогодні мобільний оператор офіційним листом повідомив Комітет.
За інформацією оператора, в новому пакеті вартість ПЗС складатиме 0,0 грн., хвилини розмови — 0,9 грн., SMS — 0,25 грн. Цей пакет також передбачає послугу, скориставшись якою абонент може телефонувати на два обрані номери абонентів «DJICE» за 0,20 грн. за хвилину.
Отже, із введенням «DJICE FRESH» усі нові споживачі передплаченої послуги матимуть можливість обрати тарифний пакет без ПЗС, а існуючі — зможуть перейти на пакет, зберігаючи власний номер.
[пиар-мишура АМКУ поskipaна]
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
- Дёдя
- Мэр (городской голова)
3 новости с сайта КС:
Зміна тарифікації системи «Мій Київстар»
я еще не видел чтобы она вообще работала, а тут вводят цену (маразм)
Безкоштовна послуга «Передзвони мені»
Работает если на счету меньше 1 гривны (маразм)
Скористатися послугою «Передзвони мені» дуже легко. Слід лише відправити USSD-запит у форматі *130*38(код мережі "Київстар«)(номер абонента-отримувача)# та натиснути кнопку «Виклик». Наприклад, Ви набрали *130*380671234567# та натиснули кнопку виклику, тоді абонент з номером 8 067 1234567 отримає SMS-повідомлення з проханням передзвонити на Ваш номер телефону. У свою чергу, на Ваш телефон надійде SMS-повідомлення, яке проінформує про успішність доставки Вашого запиту обраному абонентові. Вам же залишиться лише чекати на дзвінок!
Послуга дійсна для абонентів передплаченого сервісу, у яких менше 1 грн на рахунку, а також для контрактних абонентів, навіть якщо в них на рахунку від’ємний баланс. Протягом однієї доби прохання «Передзвони мені!» можна відправити 5-ти абонентам мережі «Київстар» (рахуються лише успішні запити).
Користування послугою безкоштовне.
Послуга «Мобільна РАЦІЯ»: всі ваші співрозмовники — на єдиній кнопці!
И официально про «DJUICE FRESH» – НОВИЙ ТАРИФ
Зміна тарифікації системи «Мій Київстар»
я еще не видел чтобы она вообще работала, а тут вводят цену (маразм)
Безкоштовна послуга «Передзвони мені»
Работает если на счету меньше 1 гривны (маразм)
Скористатися послугою «Передзвони мені» дуже легко. Слід лише відправити USSD-запит у форматі *130*38(код мережі "Київстар«)(номер абонента-отримувача)# та натиснути кнопку «Виклик». Наприклад, Ви набрали *130*380671234567# та натиснули кнопку виклику, тоді абонент з номером 8 067 1234567 отримає SMS-повідомлення з проханням передзвонити на Ваш номер телефону. У свою чергу, на Ваш телефон надійде SMS-повідомлення, яке проінформує про успішність доставки Вашого запиту обраному абонентові. Вам же залишиться лише чекати на дзвінок!
Послуга дійсна для абонентів передплаченого сервісу, у яких менше 1 грн на рахунку, а також для контрактних абонентів, навіть якщо в них на рахунку від’ємний баланс. Протягом однієї доби прохання «Передзвони мені!» можна відправити 5-ти абонентам мережі «Київстар» (рахуються лише успішні запити).
Користування послугою безкоштовне.
Послуга «Мобільна РАЦІЯ»: всі ваші співрозмовники — на єдиній кнопці!
И официально про «DJUICE FRESH» – НОВИЙ ТАРИФ
kitponiS, женились бы, БАРИН!
Странно. В КС это только сейчас появилось, что ли...Послуга дійсна для абонентів передплаченого сервісу, у яких менше 1 грн на рахунку, а також для контрактних абонентів, навіть якщо в них на рахунку від’ємний баланс. Протягом однієї доби прохання «Передзвони мені!» можна відправити 5-ти абонентам мережі «Київстар» (рахуються лише успішні запити).

Sinoptik