Случаи в Метро
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Елена Лукьяненко, психолог:
- Здесь абсолютно стирается инстинкт самосохранения. Это демонстрация своих лидерских задатков таким вот странным способом. В подростковой психологии обычно сочетаются несовместимые вещи: «хочу быть как все» и тут же – «хочу выделяться». Причем, последнее иной раз доходит до абсурда. Мне это увлечение отдает неким инфантилизмом, позицией «я не вижу последствий своих поступков». Главное, когда эти забавы пройдут, никто из них не успел всерьез покалечиться…
виділено мною. здається коментар якраз в тему. хай би що сталося, але я буду "крутий", і нехай можуть десятки людей постраждати. я б на місці ментовіців запобігав цим проявам "на корню".
і це ще раз про пофігізм. батькам все пофіг, вчителям все пофіг. суспільству все пофіг. до анархії ми котимося, в найгіршому його вияві...
- Здесь абсолютно стирается инстинкт самосохранения. Это демонстрация своих лидерских задатков таким вот странным способом. В подростковой психологии обычно сочетаются несовместимые вещи: «хочу быть как все» и тут же – «хочу выделяться». Причем, последнее иной раз доходит до абсурда. Мне это увлечение отдает неким инфантилизмом, позицией «я не вижу последствий своих поступков». Главное, когда эти забавы пройдут, никто из них не успел всерьез покалечиться…
виділено мною. здається коментар якраз в тему. хай би що сталося, але я буду "крутий", і нехай можуть десятки людей постраждати. я б на місці ментовіців запобігав цим проявам "на корню".
і це ще раз про пофігізм. батькам все пофіг, вчителям все пофіг. суспільству все пофіг. до анархії ми котимося, в найгіршому його вияві...
щоб щапобігти всяким халепам, треба працювати на випередження. Не вдаючись до методів опертивної роботи органів, можу сміло сказати, що "перехполювати" таких "кадрів" справа техніки. Головне було б бажання...Дёдя писал(а):можно поинтересоватьсяя б на місці ментовіців запобігав цим проявам "на корню".КАК
Не факт. ФриРайдеры (кажется так их зовут) действительно есть но до такого дибильного детства они не докатываются.
а де пролягає межа? що може зупинити "благородного" ФріРайдера, щоб не вчинити щось, на кшталт події в метро?Неправ ты. Это совершенно разные вещи. Паркур и джекас.
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Навряд. Коли на станції входять щохвилини тисячі людей, навіть найкращий спеціаліст не визначить на око проблемного підлітка, не кажучи вже про хлопчиків-міліціонерів, які тільки закінчили школу міліції.Teteraedr писал(а):"перехполювати" таких "кадрів" справа техніки.
Паркур - це просто вільний і невимушений рух подолання перешкод, який не створює небезпек для оточуючих.Teteraedr писал(а):що може зупинити "благородного" ФріРайдера, щоб не вчинити щось, на кшталт події в метро?
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
В Англии как-то был случай - поймали не то граффитчиков, не то еще кого-то... Присудили им серьезный штраф и запрет появляться в служебных зонах метро. Никто за ними по пятам ходить, конечно, не собирается - но если вдруг каким-то образом там поймают, то сразу тюрьма без особых разбирательств.Falcon писал(а): Не пускал бы в метро!
Так и тут можно было бы - запретить на год пользоваться метро