А можна це якось обгрунтувати? До речі, ось фото ШТ у Волгоградіsashman писал(а):Так, але це звичайний трам. Швидкісність траму виключає можливість переходів в одному рівні.
Скоростной трамвай
Модераторы: dimentiy, Администраторы
-
- Начальник метрополитена
-
- Путеец
- Контактная информация:
на нижній фотографії можна побачити що накриття є лише праворуч, що означає що платформа зупинки з протидежного боку знаходиться перед цим переходом (щодо місця з якого фотографували), логічно що люди проходять - трамвай під'їзжає далі до платформи...
хоча платформу видно і там де немає накриття з лівої сторони.
В принципі згоден - не дуже зручно, але там люди виховані і свідомо під трамвай який під'їзжає ніколи не полізуть, тому мабуть там це проблем не створює. Я коли гуляв Прагою щиро дивувся поведінці водіїв та пішоходів щодо трамваїв
от нам би так...
В принципі згоден - не дуже зручно, але там люди виховані і свідомо під трамвай який під'їзжає ніколи не полізуть, тому мабуть там це проблем не створює. Я коли гуляв Прагою щиро дивувся поведінці водіїв та пішоходів щодо трамваїв

- sashman
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Обґрунтовувати не буду - за максимальної швидкості <30 км/ч це не має сенсу. Але пасажири заважатимуть, коли швидкість і кількість руху будуть більшими. Тоді пасажири заважатимуть прибуттю та відбуттю трамваїв, створюватимуть аварійні ситуації.
P.S. Може і в метро дозволити пасажирам гуляти коліями?
P.S. Може і в метро дозволити пасажирам гуляти коліями?
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
-
Це кінцева зупинка, і накриття там не потрібне, а трамвай якраз стоїть на зупинці з відкритими дверима. З правого боку трамваї зупиняються в кінці критої платформи. На відео все видно.Hoaxer писал(а):на нижній фотографії можна побачити що накриття є лише праворуч, що означає що платформа зупинки з протидежного боку знаходиться перед цим переходом (щодо місця з якого фотографували), логічно що люди проходять - трамвай під'їзжає далі до платформи...
-
- Путеец
- Контактная информация:
не знаю, відео не бачив. Можливо не кінцеві зупинкі не такі? На жаль швидкісним трамваєм там не їздив - не знаю...
В решті-решт є в Будапешті Hév (suburbial railway), який є міксом метро-швидкісного трамваю-електрички, частиною під землею, більшою частиною на поверхні, огороджений, і на зупинках саме такі переходи через колію. Нікому це не заважає. Платформа з одного боку, перехід, платформа з іншого боку.
В решті-решт є в Будапешті Hév (suburbial railway), який є міксом метро-швидкісного трамваю-електрички, частиною під землею, більшою частиною на поверхні, огороджений, і на зупинках саме такі переходи через колію. Нікому це не заважає. Платформа з одного боку, перехід, платформа з іншого боку.
-
Разошлись рельсы. Десятки трамваев застряли в пробке
[ Владимир Каминский | "Сегодня", 18-04-2007 ]
[ Владимир Каминский | "Сегодня", 18-04-2007 ]

В среду, 18 апреля, около 17.00 на линии скоростного трамвая на остановке ул.Потапова с рельсов слетело сразу два вагона трамвая №1.
Благо, пассажиров в салоне было немного, люди отделались испугом и синяками. По рассказам пассажиров, трамвай подъезжал к остановке и начал тормозить, как вдруг раздался страшный скрежет, состав резко остановился и несколько человек оказались на полу. Уже через 15 минут на месте были аварийные бригады с краном. Чтобы поставить трамвай на рельсы, им понадобилось минут 40. Ремонт путей занял намного больше времени, поэтому в "пробке" выстроилась колонна из десятка составов. Люди, чертыхаясь, топали домой пешком.
Причиной аварии стали старые рельсы, они не выдержали веса трамвая и разошлись в стороны. Ремонтники говорят, что порой за день у них бывает до трех таких выездов. Мол, пока город начнет реконструкцию "скоростного", ездить на нем будет опасно, составы разлетаются на ходу, а рельсы разгибаются. На аварийном участке установили 7 стягивающих реек. Скоро так будет выглядеть вся линия.
Благо, пассажиров в салоне было немного, люди отделались испугом и синяками. По рассказам пассажиров, трамвай подъезжал к остановке и начал тормозить, как вдруг раздался страшный скрежет, состав резко остановился и несколько человек оказались на полу. Уже через 15 минут на месте были аварийные бригады с краном. Чтобы поставить трамвай на рельсы, им понадобилось минут 40. Ремонт путей занял намного больше времени, поэтому в "пробке" выстроилась колонна из десятка составов. Люди, чертыхаясь, топали домой пешком.
Причиной аварии стали старые рельсы, они не выдержали веса трамвая и разошлись в стороны. Ремонтники говорят, что порой за день у них бывает до трех таких выездов. Мол, пока город начнет реконструкцию "скоростного", ездить на нем будет опасно, составы разлетаются на ходу, а рельсы разгибаются. На аварийном участке установили 7 стягивающих реек. Скоро так будет выглядеть вся линия.

- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
а я то думал, почему когда ждал трамвай на "НАУ", то все 3-ки на втречу ехали
Последний раз редактировалось FerrariF1racing 20 апр 2007, 15:43, всего редактировалось 1 раз.
ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ
- Коржик
- Мэр (городской голова)
FerrariF1racing писал(а):а я то думал, почему когда ждал трамвай на "НАУ", то все 3ойки на втречю ехали

Дефисы ставь, а то я никак не мог понять, что ещё за Зойки гоняли.

ЗЫ "На встречу", а то в именительном падеже чуть ли не "встречьая" будет получаться.

ЗЫЫ Ты же будущий филолог, ЕКЛМН.

Последний раз редактировалось Коржик 20 апр 2007, 12:47, всего редактировалось 1 раз.
Языком трясти - не поезд вести!
Хочу Ипподром к лету с челноком по первому пути до ВЦ.
Предсказал челнок ВЦ-Ипподром
А вот первенство идеи челнока Сырец-Мостицкая упустил
Правобережная - лучший вариант для переименования ККЛ
Хочу Ипподром к лету с челноком по первому пути до ВЦ.
Предсказал челнок ВЦ-Ипподром
А вот первенство идеи челнока Сырец-Мостицкая упустил
Правобережная - лучший вариант для переименования ККЛ
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
-
- Мэр (городской голова)