Метро на Троещину (часть 1)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

Да, однозначно, это уже и на московской площади тоже видно
Жду когда ЭТО смогу лицезреть на Троещине...

Sasha_OKM
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение Sasha_OKM »

А кран уже видимо приступил к работе, сегодня он уже уплыл с места сборки.
----------------------------
А вот то что технология мостостроения совершенствуется очень радует, уже как то надоело смотреть как на южном мосту чуть ли не каждую неделю перекладывают асфальт, а тот все равно лопается и ползает...

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

FerrariF1racing
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение FerrariF1racing »

Почему ж метро не показали? :)
ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

[quote]Почему ж метро не показали?

А на метро времени не хватило :D

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

!Gugik! писал(а):Подольский мост завис
08:00 / 31 Октября 2007
Земля, которая предназначалась под строительство подольско-воскресенского моста, оказалась в руках частных застройщиков.

...

http://delo.ua/news/economic/theme/info-58701.html
Вот интересно мне, а кому нужна эта шумиха ?

http://archunion.com.ua/gradsovet_05_12_14.html
Смотрим в самом низу проект, видим и здание и мост.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Sasha_OKM
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение Sasha_OKM »

Кран снова на месте сборки и по прежнему еще не собран, куда он уплывал и зачем не понятно.

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
08.11.2007 № 1440

м. Київ

Про заходи щодо скорочення термінів будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві

Відповідно до Закону України «Про столицю України – місто-герой Київ», пунктів 1, 2, 7 статті 16 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.05.93 №302-р та на виконання Указу Президента України від 31.08.07 №802/2007 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.07.07 №502, в контексті підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, з метою скорочення термінів введення в експлуатацію стратегічно важливого для міста об'єкта – Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві:

1. Виокремити будівництво монолітної естакади на вул. Набережно-Хрещатицькій в складі Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві в окремі будівельні роботи.

2. КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва»:

2.1. Передбачити виокремлення будівництва монолітної естакади на вул. Набережно-Хрещатицькій від загального кошторису будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві

2.2. Забезпечити проведення окремого тендера на будівництво монолітної естакади на вул. Набережно-Хрещатицькій.

3. Головному управлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у встановленому порядку подати до Головного управління економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) інвестиційні пропозиції щодо включення робіт із будівництва монолітної естакади вздовж вул. Набережно-Хрещатицької до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Києва на 2007 та наступні роки.

4. Першому заступникові голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д.Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Голубченка А.К.

Голова
Л.Черновецький
:rtfm: :censored:

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

:censored: , то есть имея генподрядчика которому не выделяются деньги и очередные площадки под строительство, на том-же Подоле, мы для ускорения рвём проект на части и ищём других подрядчиков!!! Бурные аплодисменты переходящие в овации.

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

, то есть имея генподрядчика которому не выделяются деньги и очередные площадки под строительство, на том-же Подоле, мы для ускорения рвём проект на части и ищём других подрядчиков!!! Бурные аплодисменты переходящие в овации.
Всем подрядчикам заработать дадим!!!! :mrgreen:

Sasha_OKM
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение Sasha_OKM »

Похоже что центральную балку готовят для погружения на воду, ну а кран снова уплыл.

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Ну обещали поставить 15-16, в среду съезжу осмотрюсь если получится.

HAnS
Машинист
Машинист

Сообщение HAnS »

Вже відгородили бордюрчиками майбутній в"їзд на новий гаванський міст. Цікаво, що рух буде здійснюватися по "неправильній" (лівій) стороні моста.

Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Дёдя »

Его тоже завтра ;-) :?:
kitponiS, женились бы, БАРИН!

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Сомневаюсь. Будет движение по неправильному пути по всей набережной до Электриков. На правильной полосе - склад МК и т.д.

Закрыто