Метро на Троещину (часть 1)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

DFAW писал(а):Гуляя по набережной задумался, что еще лет 30 назад ЖД ветку затянули б по набережной до самой строй площадки, а не делали перегрузку с ЖД на авто транспорт.
Так ЖД ветки там были, с двух сторон. Одна - на рыбальском по электриков до самого начала гаванского моста, вторая по набережно-крещатикской и набережно-луговой до элеватора (т.е. не доезжая метров 200 до выхода моста на правый берег).

Только сильно они мешали кому-то. Теперь можно найти "обрезки" пути метров по 20-30 засыпанные земелькой и поросшие травой.

ПС - там кривые и близость заборов/зданий к полотну все равно не дали бы возможности пройти трехвагонному сцепу с балкой ИМХА.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Ветка на Рыбальском до Ремдизеля была без особых кривых да и с габаритом там было все хорошо. За элеваторную так уверенно не скажу - но она кажись даже живая, просто немного смещенна к Гавани
Кроме того с учетом ЖД габарита и норм прокладки - думается мне что б прошли без особых проблем.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Над Дніпром з’являється металевий гігант

[ Олександр КУТЕРЕЩИН | "Вечірній Київ" 06-08-2007 ]
У столиці споруджують другий у світі «висячий» міст

За графіком триває зведення Подільсько-Воскресенського мосту, будівництво якого розпочалося ще чотири роки тому. Вартість усього проекту, з урахуванням монтажу, становить 10 млрд. гривень. Цього року на будівництво передбачено 800 млн. грн., проте з цих коштів є лише половина, включно зі ста мільйонами, виділеними минулого тижня рішенням Київради.

Будівництво підвісного мосту є унікальним у своєму роді, оскільки споруда не буде мати постійних опор. Відстань між стійками, що будуть нести основне транспортне навантаження з обох кінців, становитиме аж 350 метрів. Аналог такої конструкції існує лише в Австралії. І хоча Мельбурнський міст трішки довший, проте він не має лінії метро, що буде проходити під автомобільним полотном Подільсько-Воскресенського мосту. Наразі планування нової гілки триває, а його будівництво заплановано після здачі комплексу в експлуатацію.

За словами керівника будівництва Михайла Мартинюка, роботи зі зведення мосту тривають цілодобово з одночасним залученням близько тисячі робітників. «Цього року ми плануємо встановити 8 металевих балок і завершити дорожню частину мосту до Русанівських садів, наступного – монтаж гігантської арки над конструкцією, а в 2009-му, сподіваємося, ним піде перший транспорт», – заявив М. Мартинюк.
:rtfm: :censored:

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Специалист, мать его, а в Китае арочный мост с пролётом в 450 метров куда денем ?
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

!Gugik!
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая

Сообщение !Gugik! »

В Киеве откроют шесть станций метро (фото)

В четверг, 2 августа специалисты "Метротоннельпроекта" внесли предложения по строительству троещинской линии метро. Первое рассмотрение новой ветки киевского метро состоялось в мае на градостроительном совете. Тогда было утверждено расположение станций, однако проект накрытия надземной ветки метро вызвал у зодчих волну критики.

– По новым государственным требованиям наземные линии метро должны быть накрытыми, чтобы туда не попадали атмосферные осадки, – говорит заместитель главного инженера "Метротоннельпроекта" Александр Хавин.

Шесть новых станций первой очереди строительства назовут по улицам, на которых они будут располагаться: ул. Милославская, ул. Марины Цветаевой, ул. Сабурова, ул. Каштановая и проспект Ватутина. Здесь метро пройдет на месте заброшенной ветки скоростного трамвая по линии проспекта Оноре де Бальзака.

Две станции второй очереди – "Городня" и "Днепровская" – соединят троещинскую ветку со станцией "Левобережная". Они совпадают с существующими железнодорожными станциями "Городня" и "Киев-Днепровский", и с них можно будет сразу пересесть с метро на поезд и обратно.

На второй очереди строительства после проспекта Ватутина метро будет прямо возле линии железной дороги. На этом участке авторы предлагают новаторское решение: поскольку участок, в котором пройдет метро, узкий, пустить рельсы поездов в два этажа, один поверх другого. Пока такое решение только в стадии предложения, но его реализация вполне возможна, сообщает "Комсомольская правда" в Украине"

Как отметил Александр Хавин, на отрезке от проспекта Ватутина до улицы Милославской авторы конструктивно закладывают возможность бизнесового освоения крыши метро. То есть теоретически там могут появиться торговые и развлекательные заведения. Закончить строительство первых шести станций планируют уже к 2011 году.

Напомним, что в четверг, 9 августа, в 12:00 на сайте "КИЯНИ" начнется вэб-конференция начальника КП "Киевский метрополитен" Петр Мирошников. Свой вопрос вы можете задать здесь.

http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/8/7/34653.htm
Ніщо не звідки не береться і в нікуди не зникає!

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

!Gugik! писал(а):В Киеве откроют шесть станций метро (фото)
...сообщает "Комсомольская правда" в Украине"

уже есть, с первоисточника

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Русановские сады писал(а):Зустріч з Автодором
Написал Василь-голова

24.07.2007. вул. Командарма Каменева 6. Автодор.

Запрошені з боку Рус. Садів голови садівницьких товариств, чиї землі підпадають під ПВМП.
З боку супротивника Сарапука (Автодор), Харченко (Автодор), представник БТІ, Зеленстроя, фірми, яка «виграла» тендер на оцінку майна садівників і т.д. і т.п.

До речі, де і коли проходив той тендер і чому не були на нього запрошені як арбітри представники тих, чиє майно будуть оцінювати?

Вступне слово мав Сарапука.
«Наш мер відвів нам місячний термін на закінчення роботи по збиранню згод на відчуження землі та оцінку вашого майна», - мовив він, обвів присутніх підсліпуватими очима, щоб переконатись налякав чи ще треба. «Крім того, є рішення КМДА, де в п.1 сказано, що безвідповідальним садівникам, які ще не підписали згоди на відчуження своїх ділянок, квартири і ділянки більше не обіцяти, а тільки гроші, і те через судове рішення. Суд буде спиратись на оцінку майна і землі фірмою, яка «виграла» тендер.» І далі, грізно ворочаючи очима за засаленими окулярами і потряхуючи якимось папірцем в повітрі: «Все, догралися! А які ж землі вам пропонували! Горбачиха, Биковня. Зарезервовано ж 12 однокімнатних квартир на Поздняках. До речі, вони вже роздані. Ні, будинок ще не побудували,але адреса відома. Я її не пам`ятаю. А вам на що? Кому роздали, люди самі знають. Головам товариств ми таку інформацію роздавати не збираємося, це не ваше діло. Ваше діло видати до нашого приїзду кожному садівнику по дві, ні, краще по три довідки, що він є член. Чого регочете-який член не знаєте? Член садівницького товариства, звісно. Прийнято рішення, ходити до вас на сади по вихідних днях бригадами, які будуть складаться з………… і плюс міліція. Це робиться тому, що деякі садівники не хочуть ходити до нас по інстанціях, а хочуть, щоб без черги їх обслуговували на дому. А є такі неврівноважені, розлючені до того, що кидалися на нас з різними знаряддями праці, лопатами, наприклад. Ми це пам`ятаємо» (шукає підтримки у Харченка).
.

Голови не витримують цієї прози і задають запитання.
Перше запитання.
- Рішення КМДА, на яке ви спираєтеся, зареєстроване?

Відповідь.
- Ні, але буде.
<!--[endif]-->

Друге запитання.
- Чому не запросили голову СТ «САД-Будівельник» пана Пухальського?

Відповідь дає Сарапука.
- Тому,що це товариство у нас піде під насип другою чергою. А починати ми будемо з дамби з «Червоної троянди» і з залізної дороги з СТ «Локомотив». До речі в цьому СТ «Сад-Будівельник» дуже погані показники. Підписано лише 10 згод.

- І ще називаєте себе «БУДІВЕЛЬНИКАМИ», а будувати не даєте. Так, по-леопольдовськи, журить Харченко. У нього в цьому спектаклі роль доброго начальника. Він вам підітре соплі,але ганчірку при цьому витягне з вашого кармана,ви і не помітите.

Третє запитання.
- Ви казали про Горбачиху. Покажіть документ, що вона під це виділена.

Відповідь дає Сарапука.
- Вона ще не виділена,але ось-ось. (Переходить на шепіт) Про неї ведеться розмова на дуже високому рівні. На рівні Кабміна. (Підводить блаженно очі.) Сам Янович сказав: «Досить тягти кота за………..» Виділяйте Горбачиху, а замість неї посадіть місту Києву 32 га зелених насаджень.» На цьому місті виникло ………

………..Четверте запитання (комбіноване)

а) за що тягнемо кота?

б) Чи є міфічний «Янович» кумом Сарапуки?

в) З чого це Сарапука так сміливо тупає на нас ніжкою під столом, а на сади без міліції йти боїться?

А далі Сарапука пукнув таке, що й сам не зрозумів. «Горбачиху,- каже- ми зарезервували для «Сада-Будівельника». Поки до них дійде черга в відселенні і будівництві, ми її якраз встигнемо відвести. (Читач, ти зрозумів? Останньому - найкраще! Але ж це є протиріччям до вищезгаданого рішення КМДА - непокірним тільки гроші!)

Відразу п`яте запитання.
- Де гроші?

Заспокоює Харченко.
- Гроші є, зарезервовані. Де і скільки сам не знаю. І взагалі це не питання нашої наради. Наше питання: «Головам товариств забезпечити безперешкодне пересування оціночної комісії та вихід кожного садівника до її членів з поклоном, хлібом-сіллю в руках та зі згодою на відселення в зубах. А собакам наказати, щоб в цей час, борони боже, не гавкали. Що не зрозуміле?

Шосте запитання. Хтось з голів прокинувся і не по темі - бац!:
«А що ,- питає, - є в тих квартирах, що ви вже пороздавали?»

Харченко не витримує: «Я думаю вікна є, двері, певно, є. Чи вам туди дівани поставити? А потім до нас прокуратура: «Де гроші? Переплатили!» А чого взагалі то питаєте? Що вам до чужого майна? Вам же сказали, що інформація про квартири конфіденційна!»

Все, вибачай читач за те, що логіки в тому, що ти прочитав немає. Немає тут теми, немає висновка і немає основної ЗВ`ЯЗУЮЧОЇ ДУМКИ. Це тому, що на тому блуді в Автодорі його не було. Там Сарапука з Харченко несли якусь дурню. Вони на посаді. Їм за це гроші платять. Совість вони свою давно продали, залишилося лише крісло. За те і стараються. Ми ж слухали, не сперечалися. На таких сили свої витрачати не варто. На прощання ці два київські Нострадамуси видали:

Харченко: «Я думаю, сади залишаться садами, бо ні в якого інвестора здоров`я на вас не вистачить.»

Сарапука: «Ні, вас всіх знесуть, бо я так думаю!»

А ті покидьки, що над ними, певно думають так: «Поставимо корито (дамо першу квартиру) і будуть бігти ті свині (садівники), перестрибуючи один через одного. А якщо ще дізнаються,що в кориті є дно (вищезгадане рішення КМДА) то й самі потопчуть один одного. Що ж вони певно мають рацію.
По-перше ми стали свідками, як двоє з голів садових товариств гаряче тисли руки Харченка і Сарапуки. Ще трохи і кинулися б цілувати, але їм не дозволили. Може це для них зарезервували однокімнатні без диванів. А по-друге, дивлячись як деякі садівники викидають сміття на дорогу, думаєш: «На садах дійсно є такі потвори: садівники-свині. І прокидаючись вночі, слухаєш: хрюкають Сади чи ні? І де хрюкнуло, там зранку мішок сміття на дорозі. Маємо те, що заслуговуємо. Прокидайтеся, сади, ранок на дворі, у вас День народження, Вам 50! Вітаємо і любимо такі як є! Навіть із свинями.

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

AMY! Источник мути???
А вообще прикольный фейлетон побучился-бы....

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

AMY! Источник мути???
В сообщении указано. Внимательно читай ;-)

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

Да там весь сайт - фельетон.

Блин, предложил бы мне кто нибудь участок на горбачихе, да еще и целевым назначением - строительство и эксплуатация жилых домов + все городские коммуникации в подарок.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Сайт как сайт, только их форум не такой популярный как этот.

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

Сайт как сайт, только их форум не такой популярный как этот.
Согласен на все 100 - нормальный "прикольній" сайтец такой....

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Учитывая что я нынче слегка безработный, у меня появилось время на метро прогулки.
В понедельник погулял по Труханову, что бы полностью раскрыть тему установленной балки.
Балка издали
Точка соединения балок
Точка соединения испод моста слева виднеются части для заполнения проёма.
Следующая балка на стропилах
Потом прогулялся к Десенки, на мосту уже все заросло и его красят. Упавший кран валяется рядом кучей металлолома. Но технологический мост пока оставили. На Горбачихе заканчивают заливку бетона, осталось совсем немного, думаю в этом году закончат.

А еще все забываю написать про мост через Гавань его успешно заливают бетоном, судя по прогрессу к началу октября закончат.

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

Судя по фоткам и коментам, прогнозы по строительстве мостов оптимистичны :P
А вот строительство непосредственно метрополитена - большой проблем!!!

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Закрыто