Жду когда ЭТО смогу лицезреть на Троещине...Да, однозначно, это уже и на московской площади тоже видно
Метро на Троещину (часть 1)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
А кран уже видимо приступил к работе, сегодня он уже уплыл с места сборки.
----------------------------
А вот то что технология мостостроения совершенствуется очень радует, уже как то надоело смотреть как на южном мосту чуть ли не каждую неделю перекладывают асфальт, а тот все равно лопается и ползает...
----------------------------
А вот то что технология мостостроения совершенствуется очень радует, уже как то надоело смотреть как на южном мосту чуть ли не каждую неделю перекладывают асфальт, а тот все равно лопается и ползает...
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Ну напоследок Подольский мостовой переход. Проект и макет.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Вот интересно мне, а кому нужна эта шумиха ?!Gugik! писал(а):Подольский мост завис
08:00 / 31 Октября 2007
Земля, которая предназначалась под строительство подольско-воскресенского моста, оказалась в руках частных застройщиков.
...
http://delo.ua/news/economic/theme/info-58701.html
http://archunion.com.ua/gradsovet_05_12_14.html
Смотрим в самом низу проект, видим и здание и мост.

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
08.11.2007 № 1440
м. Київ
Про заходи щодо скорочення термінів будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві
Відповідно до Закону України «Про столицю України – місто-герой Київ», пунктів 1, 2, 7 статті 16 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.05.93 №302-р та на виконання Указу Президента України від 31.08.07 №802/2007 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.07.07 №502, в контексті підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, з метою скорочення термінів введення в експлуатацію стратегічно важливого для міста об'єкта – Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві:
1. Виокремити будівництво монолітної естакади на вул. Набережно-Хрещатицькій в складі Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві в окремі будівельні роботи.
2. КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва»:
2.1. Передбачити виокремлення будівництва монолітної естакади на вул. Набережно-Хрещатицькій від загального кошторису будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві
2.2. Забезпечити проведення окремого тендера на будівництво монолітної естакади на вул. Набережно-Хрещатицькій.
3. Головному управлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у встановленому порядку подати до Головного управління економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) інвестиційні пропозиції щодо включення робіт із будівництва монолітної естакади вздовж вул. Набережно-Хрещатицької до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Києва на 2007 та наступні роки.
4. Першому заступникові голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д.Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Голубченка А.К.
Голова
Л.Черновецький

- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация: