100%. Жердово,Бобрик,Семиполки тому яскравий приклад

Модераторы: dimentiy, Администраторы
Насправді квиткові каси(приміські) свого часу давали більшу виручку, ніж роз'їзні касири.
На всіх станціях і зупинкових пунктах приміської зони, де кількість проданих квитків становить 50 і більше за добу, відкриваються квиткові каси.
На станціях і зупинкових пунктах, де обсяг продажу менший 50 квитків, перевізник може встановлювати інший порядок продажу з урахуванням місцевих умов, про що перевізник зобов’язаний інформувати пасажирів.
Оформлення квитків з таких станцій та зупинкових пунктів здійснюється у вагонах приміських поїздів провідниками пасажирських вагонів або квитковими касирами (роз’їзними), які на шляху прямування поїзда здійснюють перевірку наявності у пасажирів квитків та забезпечують їх оформлення. Під час виконання посадових обов’язків працівники перевізника повинні бути одягнені у формений одяг, мати нагрудний знак (бейдж) та службове посвідчення.
Як контролюють роз'їзних касирів я не знаю. Мова йшла про стаціонарні каси - що в Біличах працюють "на кишеню". Я просто зауважив, що в станційних касах таке неможливо в принципі
Воно то так, але... Поява роз'їзних касирів - наслідок того, що ревізори які лише контролювали і штрафували, а не виписували квитки повністю себе дискредитували. Штраф мало коли брали "по повній", як правило "Давай скільки є, я квитанцію на двох(трьох, чотирьох) випишу". Скільки там пішло "повз касу" одному Богу відомо... Ось і замінили їх роз'їзними касирами. Але знову таки, багато хто бере квиток просто "мінімалочку" - 15 грн, а далі його вже не сильно контролюють. Є квиток, і ок. Без введення дійсно жорстких контролювальних заходів так буде і далі.
Это сейф для хранения мат ценностей и БСО или специальный сейф для хранения личных вещей?ЛиС писал(а): ↑24 фев 2025, 20:57А як ти будеш працювати на "кишеню" без видачі квитка? Це ж не роз'їзний касир, який 10 грн прикарманив, і пішов собі далі не видаючи квитка. Касири на зміні навіть власні гаманці мають тримати у сейфі на випадок раптової перевірки. Бо в касі мають бути лише гроші за квитки і нічого більше. Ну і само собою щозмінний і місячний звіти з касового апарату + здача грошей інкасаторам. Там варіант "на кишеню" ніяк не пройде.