Дайош нічне метро!
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Дайош нічне метро!
Чому метро закривається на ніч? Хотів би подивитися на це з економічного кута. Тезис - нічне метро насправді економічно вигідне.
Бо основні фонди гігантські, оперативно витрачається жменька енергії і зарплата дешевих машиністів, от і виходить, що треба амортизувати і амортизувати, тобто що довше воно працюї, то краще для його економіки.
В когось є цифри?
Бо основні фонди гігантські, оперативно витрачається жменька енергії і зарплата дешевих машиністів, от і виходить, що треба амортизувати і амортизувати, тобто що довше воно працюї, то краще для його економіки.
В когось є цифри?
Re: Дайош нічне метро!
Каждый день, с 6 до 24 метро работает. А с 24 до 6 его ремонтируеют. Каждую ночь (с) metro.ru Артем Лебедев.vadik писал(а):Чому метро закривається на ніч? Хотів би подивитися на це з економічного кута. Тезис - нічне метро насправді економічно вигідне.
В когось є цифри?
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
Про "дайош" - уживаючи це слово, я іду стопами українських класиків, наприклад Микола Хвильовий, якого ми вчили в школи, користувався цим словом, Володимир Сосюра теж не гребував, тощо. Погугліть.
Я філолог за першою освітою, і як фахівець заявляю, що слово українське.
А за походженням, так наприклад слово метро теж не суто українського походження, так мені тепер про метро нічого писати не можна?
Я філолог за першою освітою, і як фахівець заявляю, що слово українське.
А за походженням, так наприклад слово метро теж не суто українського походження, так мені тепер про метро нічого писати не можна?
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Може виникнути технічна необхідність не чекати тиждень, але зачекати ще добу допустимо. Сенс - не всі люди весь тиждень ходять ночами містом.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Це казуістика. У більшості людей більш-меньш сталий графік, а тим у кого не сталий, оте через день як мерцю вітамінки...Klovsky писал(а):Може виникнути технічна необхідність не чекати тиждень, але зачекати ще добу допустимо. Сенс - не всі люди весь тиждень ходять ночами містом.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
А в чому проблема організувати нічні маршрути громадського транспорту? В метро великого сенсу немає, коли вулиці пусті від транспорту...
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
Досить навіть декількох цілодобових маршруток. Нехай вони навіть по шість гривень будуть, все одно не багато багато гривень на таксі. Наприклад Кібцентр - Зал. Вокзал. Через ВДНГ, Васильківську, Червоноармійську, Саксаганського. Нехай інтервал буде 30 хвилин, проте я буду знати, що якщо візьму квитки на нічний потяг, або буду піздно звідкись вертатись то зможу доїхати до гуртожитку. Як приклад - цілодобова маршрука у Вінниці Вишенька - зал. Вокзал. Декілька разів їздив, жодного разу пуста не була. Інтервал десь хвилин 15. І майже завжди стоячих немало. Авто - Мерседес Sprinter. А ціна лише на 50 копійок відрізняється.
Даешь станцию метро "Общежитие №6"!!!
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
50% > 0%. Економія на таксі вдвічі.XAN писал(а):оте через день як мерцю вітамінки...
Інша справа, що ніхто це не запровадить, оскільки не можна порівнювати пасажиропотік КП КМ та вінницької маршрутки.
В грошах та правилах.dimentiy писал(а):А в чому проблема організувати нічні маршрути громадського транспорту?
Існуючі "денні" маршрути переважно прив’язані на станції метро. В умовах, коли метро вночі працює в режимі поточного ремонту (без пасажирів), така прив’язка втрачає будь-який сенс. І навіть "неприв’язані" маршрути не відповідають напрямкам нічних подорожей людей.
Тому треба змінювати маршрути. А якщо хочеш возити народ по-новому - вигравай конкурс на новий маршрут (вне$ки, корупція, дозвільна документація, інші проблеми - водії ).
Цього ніхто ще не робив, тому перевізникам простіше не ризикувати і їхати звичною дорогою, погрожуючи підняти тарифи.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".