Похоже на то, пустые места наверное метрополитеновцы уже сами закрашивают мазней, и очень как попало... Искусство

Модераторы: dimentiy, Администраторы
По ссылке много справедливых замечаний.Цей проект є абсолютним злом як з етичної, так і з естетичної точки зору. Це нагле втручання в авторську роботу архітектора Анатолія Крушинського та художників Олександра Бородая та Олександра Бабака. Хоча прес-служба метрополітену запевняла мене, що проект був погоджений з автором станції, але не зрозуміло з ким із них трьох. Та й доказів цього надати не змогли. Спекулятивні картинки просто напхані в інтер’єр станції, недолуго скомпоновані та надто яскраві для такого простору.
Уродство - оно и в Африке уродство и никакое время здесь не поможет. Это на видео с выкрученной яркостью все такое ми-ми-ми, а в реальности станция стала темнее и из лаконично строгой превратилась в черт знает что.
Я собрал зрада-бинго в считанные минуты #недоречний #погано #навіщо #новустанціюметро #керівникимістаікраїни #чийсьродич #держбюджетRider писал(а): ↑18 дек 2018, 20:28Художники й арт-куратори коментують вісім нових муралів на станції метро «Осокорки» (фото)Цей проект є абсолютним злом як з етичної, так і з естетичної точки зору. Це нагле втручання в авторську роботу архітектора Анатолія Крушинського та художників Олександра Бородая та Олександра Бабака. Хоча прес-служба метрополітену запевняла мене, що проект був погоджений з автором станції, але не зрозуміло з ким із них трьох. Та й доказів цього надати не змогли. Спекулятивні картинки просто напхані в інтер’єр станції, недолуго скомпоновані та надто яскраві для такого простору.