Купив 10 талонів, 4 віддав дружині, 2 тещі, 4 собі залишив… Або прозаїчніше — я разом з дружиною їду Тр1 до Лепсе, далі в різні боки Тр14\15. Мені зручно буде з карткою? Купити 3???dimentiy писал(а):Знаешь, если бы мне было неудобно, я бы что-то говорил ещё... А так, ну мне нафиг не хочется таскать с собой пачку талонов и мешочек жетонов. А надо. Мне - удобнее, когда оно на карточке у меня.По-перше, робится для зручності КПТ, а не пасажирів…
«Товарищ не понимает?» Тоді докладно. За проїзд, це на Борщагівці заплатити і їхати до Контрактової з цим квитком з безліччю пересадок і висадок одну (наприклад) годину. Платити за поїздку, а не за вхід в салон.PS Треба платити не за вхід, а за проїзд, як у всьому світі!!!А что, собственно предлагается?
В такому разі контролювати треба не пасажирів, а валідатор. В Москві, доречі, продають на вході в салон не квиток (папірець), а картку (одноразову), відчуйте різницю.Без турнікета система — мертвонароджена!!!При наличии контроля - нет.
…
PS Це як в метро — залишити 1 робочий турнікет, в який також ідуть пільговики, в вагоні відкривати лише перші двері, і в салоні пустити контролерів перевіряти валідатором хто з чим заходив…