Продолжение ККЛ (Васильковская—Теремки)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

trydence
Путеец
Путеец

Сообщение trydence »

Затримують та не виплачують чорну зарплатню. Офіційку справно нині виплачують.

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Хочу чёрную зарплату!

Haborym
Путеец
Путеец

Сообщение Haborym »

Анатолий писал(а):Хочу чёрную зарплату!
:shock: У меня в последних 3 местах работы черная. Хочу белую

Wonder
Машинист
Машинист

Сообщение Wonder »

Зачем строителям платить "черную" зп? Или они не хотят работать за сумму, определенную бюджетом?

emsviking
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ

Сообщение emsviking »

Wonder писал(а):Зачем строителям платить "черную" зп? Или они не хотят работать за сумму, определенную бюджетом?
на белую зарплату налагается налог в 32 (+-) процента на фонд заработной платы

платя людям черную зарлату можно платить на треть больше при том же бюджете

ваш Кэп
Что прикольно, в Москве самый длинный перегон Крылатское - Строгино длиннее всего Днепропетровского метро :-)

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

Как пропустить это через бухгалтерию? Подрядчику же заказчик не в конверте миллиард принесёт?
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт

FSI
Машинист
Машинист

Сообщение FSI »

Klovsky писал(а):Как пропустить это через бухгалтерию? Подрядчику же заказчик не в конверте миллиард принесёт?
Відповідь на це питання в історії про лавочки в харківському метро, здається, по 250 тисяч гривень за штуку. Тільки історя про них набула розголосу, а скільки є таких "лавочок", про які ніхто не знає.....

По темі продовження КЧЛ.
В неділю, 10.07.2011, обійшов всю ділянку, яка будується, зробив кілька фото. Часу раніше не було, тому викладаю зараз.

Монтажка Вікторії - загальний вигляд .

Монажка Вікторії ближче і ще ближче . На жаль, вентиляційна труба не дає змоги роздивитись детально, що робиться внизу.

Площадка на ОВУ була пуста .

Кран, який працював на ОВУ, був завантжений на тягач .

Це, наскільки я зрозумів, діжка з-під герметика . Назва викликає певні асоціації :)

Далі майбутня станція ВЦ.

Вигляд зі сторони Васильківської . Справа видна розрита траншея, там останній місяць активно перекладають комунікації.

Вигляд з точки біля нового офісно-торгового центру, який будується біля ВЦ . На фото дещо погано (сонце світило в очі), але видно зварені металоконструкції для перекриття станції

Вигляд котловану зі сторони ВЦ .

З інших новин, інсайдери повідомили, що всі кабелі (16 кабелів 10кВ) на демонтажці Любаші вже підвісили, так що приступили до вибирання грунту під ними.

Antonio
Путеец
Путеец

Сообщение Antonio »

Мой прогноз: сбойка Любаши - до 12 августа. Ярославы - вполне возможно 31 июля в том случае, если за оставшиеся 18 суток она 8 раз установит по 6 колец, в остальные дни - не меньше 5-ти. :)

Алексис
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Алексис »

FSI
Сразу прощу прощения и за офтоп и за то, что вдруг обижу и за критику. Спасибо вам огромное за фотографии, но на них с трудом можно что-то разглядеть? Мобильным фотографируете, как я помню? Вы защитную пленку сняли с камеру? И очень много контрового света.
P/S/ Да знаю, что живу рядом и не хожу и не фоткаю. Прошу за это простить. Нету времени :(
С человечеством все в порядке. Просто 99% людей скучные идиоты
/Славой Жижек/

FSI
Машинист
Машинист

Сообщение FSI »

Алексис писал(а):FSI
Сразу прощу прощения и за офтоп и за то, что вдруг обижу и за критику. Спасибо вам огромное за фотографии, но на них с трудом можно что-то разглядеть? Мобильным фотографируете, как я помню? Вы защитную пленку сняли с камеру? И очень много контрового света.
P/S/ Да знаю, что живу рядом и не хожу и не фоткаю. Прошу за это простить. Нету времени :(
Nokia 6070. Плівки захисної немає. Функції наближення камера не має. Стосовно світла - я ж не винен, що сонце так сильно жарить зранку, коли я роблю фото. :?

trydence
Путеец
Путеец

Сообщение trydence »

emsviking писал(а):
Wonder писал(а):Зачем строителям платить "черную" зп? Или они не хотят работать за сумму, определенную бюджетом?
на белую зарплату налагается налог в 32 (+-) процента на фонд заработной платы

платя людям черную зарлату можно платить на треть больше при том же бюджете

ваш Кэп
Я думаю всім зрозуміло, що неоподатковані кошти йдуть не людям..

Brian
Механик
Механик
Контактная информация:

Сообщение Brian »

Подскажите пожалуйста точку, откуда можно снимать вид строящейся станции. Может начал бы ходить да фоткать
Даешь станцию метро "Общежитие №6"!!!

FSI
Машинист
Машинист

Сообщение FSI »

Brian писал(а):Подскажите пожалуйста точку, откуда можно снимать вид строящейся станции. Может начал бы ходить да фоткать
Щоб робити хороші фото станції, що будується, треба мати або доступ вниз в монтажку (тобто через дозвіл кого-небудь з керівництва КМБ, як це, як я зрозумів, получається у tov_tob'a), або мати доступ на високі будівлі біля станції: або новий офісний центр, який будується, або збудований висотний червоний будинок біля ВЦ або корпуси університету.
Якщо є інтерес, попробуй домовитись з кимось на цих об"єктах (охоронники, вахтери). В будь-якому випадку - успіху в благій справі.

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Как вариант - можно купить недорогую цифромыльницу с приличным зумом...

Ответить