что же тут противоестественного?
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Это все уже произошло.TANK писал(а):... перспективы киева - задохнуться в понаехавших и потерять свой облик ...
Не потому. Их просто не осталось, и керует всем (ну, пости всем) приезжее быдло.есть разные люди, хороших - не видно, они ассимилирются в город и становятся его частью.
Французкая модель - 10-милионный Париж а все остальное деревни аж до самого океана?vadik писал(а):А я бачу Київ десятимільйонником, як Москва, Лондон, Париж, Нью Йорк. Я думаю, що це підвищить рівень життя як киян, так і всієї України в цілому, бо це буде сильніша і динамічніша міська економіка.
Звісно, це треба зробити з розумом. Це щонайперше громадський транспорт, потім пішоходні, зелені і публічні зони.
А Київ справді засрали добряче, в першу чергу архітектурно, хоча є винятки.
И ни одного города более полумилиона, ога. И наличие поездов, куда более быстрых, чем в Германии тоже ничего не меняет. Более того, ситуация сложилась еще в 70-х, когда в континентальной Европе о скоростных поездах только мечтали.vadik писал(а):Німецька модель для України не підходить, бо пов’язана з такими інвестиціями в інфраструктуру, що Україні ще довго не присниться.
Наприклад з Кельна до Франкфурта годину на ІЦЕ, або автобан Берлін Гамбург.. Німеччина зв’язана зсередини як один величезний мегаполіс. Україні таке не світить.
По друге, Німеччину змусили розпорошитися після поразки в 2. світовій, а зараз дуже повільно вони концентруються назад до Берліну.
В Києві є великий аеропорт (майже), зв’язок з портом через дорогу категорії 1 (одеса), серцева інфраструктура (3 лінії метро тощо), приваблива культурна інфраструктура, в кожному окремому місті України таке не побудуєш і за століття. А у Франції між іншим є достойні міста і крім Парижу, які теж дуже добре розвиваються.