Метро на Троещину (часть 1)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

tov_tob писал(а):Почему ее должно быть недостаточно? От воды до балки моста будет 14,5 м.
Там же по проекту после Судостроительной понижение эстакады, которое плавно будет переходить в туннель...

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

Понижение идет от арочного моста до Судостроительной. От Судостроительной до середины Гавани - повышение и только потом понижение к правому берегу.
Смотрим здесь: http://pics.livejournal.com/tov_tob/pic/00487z69
Здесь могла быть моя подпись...

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

s-a-s-h-a писал(а):седгоня проезжал. сегмент как я понял уже покрашен и перемещен в верх по течению. очевидно не за горами очередной подьем
Ччёрт, опять плавание пропустил
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

На дуже красивому проекті від tov_tob нема тимчасового рішення провести попередньо під’їзди по набережній садів, що радує. Може до них дойде, що дешевше робити один раз, і робити як слід.

Не радує відсутність пересадки зі станції Райдужної на майбутню Лівобережну лінію.

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Проект красивый, но дебильный.
Навскидку - улица Радужная идёт перпендикулярно планируемой трассе, а эти проектанты-недоучки собрались на ней строить какую-то эстакаду...

Inquisitor
Машинист
Машинист
Контактная информация:

Сообщение Inquisitor »

Мне пост Анатолия напоминает известную цитату про "текст немножко по-дебильному написан".

Интересно узнать мнение Анатолия, в чём тогда красота проекта?

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Inquisitor писал(а):Мне пост Анатолия напоминает известную цитату про "текст немножко по-дебильному написан".

Интересно узнать мнение Анатолия, в чём тогда красота проекта?
Почерк красивый, да и рисунки всякие...

Inquisitor
Машинист
Машинист
Контактная информация:

Сообщение Inquisitor »

А, да. Я хотел предположить, что понравилось исполнение в цвете. не очень-то и ошибся. :)

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

vadik писал(а):На дуже красивому проекті від tov_tob нема тимчасового рішення провести попередньо під’їзди по набережній садів, що радує.
1. Это не временное решение, набережная вдоль Садов запланирована изначально.
2. Цель картинки - показать основную трассу мостового перехода.
3. Съезды и набережная на картинке тоже есть, см. гуглоснимок с трассой.
Здесь могла быть моя подпись...

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Дякую за відповідь, tov_tob

Про всяк випадок нове про воду в ступі

http://www.unian.net/ukr/news/news-451029.html

Київавтодор починає зносити Русанівські сади

З 15 серпня працівники "Київавтодору" почнуть знесення перших 43 ділянок Русанівських садів.
Як пише "Комсомольська правда в Україні", у першому кварталі, який буде знесено, більшість садівників вже з`їхали.
Навесні Верховна Рада прийняла закон про відчуження приватних земель для громадських потреб, і процедура відселення набагато спростилася. Тепер ділянка проходить незалежну оцінку: якщо господар з сумою не згоден, то суддя встановлює розмір компенсації.
«З 15 серпня почнемо знесення 43 ділянок. Їх господарі погодилися на компенсацію і вже з`їхали. Але ці ділянки йдуть не по порядку, одна за одною, а вибірково. Всього вже погодилися на переїзд 176 садівників, з рештою умови компенсації узгоджуються: одним будують будинки, іншим пропонують квартири, третім - компенсацію. Всього, згідно з проектом, відселити потрібно 265 ділянок», - сказав заступник директора дирекції будівництва дорожньо-транспортних конструкцій «Київавтодору» Микола ВАСИЛЬЦОВ.
У першу чергу відселення потрапили будови на 25-й і 26-й лініях. Велика частина дачників погодилися переселитися в Биківню.
Одна дачниця повідомила газеті, що дала згоду на переїзд до Биківні й підписано відповідний договір з «Київавтодором». За її 4 сотки землі та будинок на 53 кв. м там запропонували 47 кв. м плюс терасу на 20 кв. м.
Інший садівник сказав, що спочатку дачники вірили, що міст піде в обхід садів, але зараз зрозуміли, що все одно виселять. «Багато хто вже погодився з`їхати. У цьому кварталі нас майже не залишилося. Одні сусіди поміняли дачу на трикімнатну квартиру на Харківському масиві, другі - на двокімнатну, треті - погодилися на компенсацію. За які гроші - я не знаю. Один одному ми про таке не говоримо, щоб потім не сваритися, адже одним пропонують більше, іншим - менше», - розповів він.
Один із жителів 26-ї лінії, який попросив не називати його, розповів, що довго не погоджувався на відселення, поки йому не запропонували 600 тис. доларів.
У той же час, мешканці будинків, що потрапляють під знесення в другій черзі (санітарна зона моста), поки з`їжджати не квапляться.
Розповіли дачники і про те, що жодних протестів з приводу знесення поки не планується. За їхніми словами, керівництво міста вимагає до осені визначитися іншим з варіантами компенсації.
Як пише газета, дачне селище відселенців знаходиться в лісі за Биківнею. Територія обгороджена двометровим парканом з бетонних плит. Земля перерита - прокладають труби, їздить техніка. Роботи ведуться з початку червня.
Начальник ділянки Костянтин СЕМИРОЗУМ повідомив, що посеред селища буде озеро, воду в яке будуть закачувати дві колонки.
«Ми будуємо п`ять варіантів будинків залежно від площі - на 30, 40, 50, 70 і 100 "квадратів", всі будівлі одноповерхові. Зараз закінчуємо прокладати комунікації, заливаємо фундамент будинків», - прокоментував він хід будівництва.
За словами будівельників, дачні будинки розраховані на температуру до мінус п`яти градусів, тому мешканцям самостійно доведеться утеплювати стіни. Всього підготують "під ключ" 102 ділянки.
Ще на території планують побудувати адміністративний корпус, магазин, підведуть нову дорогу від Броварського шосе шириною 15 м, з`явиться зупинка громадського транспорту.

Коржик
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Коржик »

Інший садівник сказав, що спочатку дачники вірили, що міст піде в обхід садів, але зараз зрозуміли, що все одно виселять. «Багато хто вже погодився з`їхати. У цьому кварталі нас майже не залишилося. Одні сусіди поміняли дачу на трикімнатну квартиру на Харківському масиві, другі - на двокімнатну, треті - погодилися на компенсацію. За які гроші - я не знаю. Один одному ми про таке не говоримо, щоб потім не сваритися, адже одним пропонують більше, іншим - менше», - розповів він.
Что правда думали что мост не будут строить? :lol: :lol: :lol:

incognito
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение incognito »

Коржик писал(а):Что правда думали что мост не будут строить? :lol: :lol: :lol:
дурачков хватает :lol:
На данном форуме о трамвае можно писать или хорошо, или ничего...

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

да с такими темпами строительства там 2-3 поколения смениться могли))
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

DimmYD
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ

Сообщение DimmYD »

Все равно не поверю, что они смогут договориться с теми, у кого там стоят 3 этажные домики ) Не просто их будет переселить)

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

А сколько там тех 3-этажных?
:rtfm: :censored:

Закрыто