Я вам тоже скажу своё субъективное мнение. Режим Татьяныча включать не буду, типа шрифты г-но и вообще они ничего не понимают в дизайне. Но если раньше на Площади Льва Толстого я те старые таблички на путевой стене просто иногда рассматривал от скуки , то теперь новые сами в поле зрения попадают и хочешь не хочешь, но ты их видишь.
С человечеством все в порядке. Просто 99% людей скучные идиоты
/Славой Жижек/
На Харківськії нові таблички наліпили прямо поверх рекламних плакатів, причому одразу в кількох місцях, виглядає смішно. Цікаво, а рекламодавцю в такому випадку надається знижка? На Золотих Воротах свій "тупізм": принаймні в одному місці (в інших не дивився) видно що спершу таблички станцій лінії хотіли прикрутити під самий верх колійної стіни, потім мабуть зрозуміли що в такому випадку нормально не помістяться таблички переходу на іншу лінію, і таблички опустили вниз. Як результат в мармурі колійної стіни з'явилось багато зайвих дір.
Такой вопрос :
Почему на табличках станций метро не оставили места под станции Львівська брама и Теличка СПЛ, которые планируются в 2013-2015 г.г. ?
Проще ведь вклеять в пустое место чем потом всё переделывать.
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...