Міська кільцева автомобільна дорога

Модераторы: dimentiy, Администраторы

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Misha писал(а):Кто будет каждый день ездить по окружной туда-сюда? Это всё-таки истерика.
Ситуація, коли людина працює на правому березі а живе на лівому і кожен день їзде на роботу тобі незнайома? Ми про те саме місто дискутуємо? Генплан і перспективну забудову на південь від Осокорків бачив?

XAN
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение XAN »

vadik писал(а):
Misha писал(а):Кто будет каждый день ездить по окружной туда-сюда? Это всё-таки истерика.
Ситуація, коли людина працює на правому березі а живе на лівому і кожен день їзде на роботу тобі незнайома? Ми про те саме місто дискутуємо? Генплан і перспективну забудову на південь від Осокорків бачив?
Там не вказано, північний це буде перехід чи південний. Тому важко сказати. Північний може взяти на себе частину трафіку "дім-робота-дім" з Вигуровщини-Троєщини, а ось південний веде з одного малонаселеного району в інший, тому буде цікавий скоріше всього лише для транзиту вантажного транспорту.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!

Антошка
Начальник метрополитена
Начальник метрополитена
Контактная информация:

Сообщение Антошка »

vadik писал(а):
Ты случайно не заметил, насколько южнее от Киева будет эта дорога? Она не для киевского транспорта.

incognito
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение incognito »

vadik писал(а):Я знаю в Києві де продають найдорожчі краватки, дорожче не знайдеш.
а я - не знаю, бо не цікавлюся.
я ціную свій час - якщо є якісна дорога без заторів - я поїду по ній, а не по перевантаженій і розбитій, але безплатно.
На данном форуме о трамвае можно писать или хорошо, или ничего...

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Скажімо є 100 000 автомобілей щодобового транзиту через Київ (десь чув саме цю цифру)

Ситуація 1 Безплатний міст—всі транзитні поїдуть новим мостом в обхід, київські автомобілісти будуть мати менше заторів. Всі раді і щасливі.

Ситуація 2 Платний міст—скажімо 50% транзиту не схочуть платити і попруться через Хрещатик. Це 50 000 зайвих автівок на вулицях міста. Де сенс? Навіщо? І чому ніхто не згадує черги на сплату того мита, які будуть створювати затори перед тим новим мостом?

Rider
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Rider »

То есть сейчас есть 100 тыс. автомобилей, вместо них будет 50 тыс. и станет хуже? :D

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Ми співставляємо не ’Є міст’ проти ’Нема мосту’, а ’Платний’ проти ’Безплатний’.

incognito
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение incognito »

vadik писал(а):Ми співставляємо не ’Є міст’ проти ’Нема мосту’, а ’Платний’ проти ’Безплатний’.
а кто-то предлагает в обозримые сроки построить бесплатный мост?
лучше платный через 3 года, чем бесплатный через 23.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Були дослідження, наприклад останнє з Халлу, Велика Британія, які довели, що безплатний міст дає економіці країни більше, ніж платний.

А той міст все одно з бюджету португальцям закриють хоч так хоч так, не потягне спроможний попит таку інвестицію.

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

Да не ссортесь вы, будет бесплатно. Ну, т.е. сначала возьмут кредит, построят мост, пару дней платный, потом поменяют закон о концессиях и пошлют интуристов нафик)))
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

XAN
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение XAN »

vadik писал(а):Були дослідження, наприклад останнє з Халлу, Велика Британія, які довели, що безплатний міст дає економіці країни більше, ніж платний.
А той міст все одно з бюджету португальцям закриють хоч так хоч так, не потягне спроможний попит таку інвестицію.
На счет бесплатного моста - это очевидно. А вот вариант платный мост vs отсутвие моста?
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!

Ruslan
Механик
Механик

Сообщение Ruslan »

платный мост можно строить, только не в нашей стране. Для заезда на платный мост нужно много турникетов (типа достать деньги, проплатить, получить чек и не создавать при этом очереди). Вспомните как открывался новый наш Олимпийский стадион. Турникетов то понастроили, а открыли 2. Толпы народа перелазили через забор. А на машине перелезешь?
Я согласен заплатить за:
-сорость передвижения;
-меньшее расстояние;
-удобство (и все хорошее, что я забыл упомянуть).
Но как только в нашей стране создают на ровном месте пробку, я противник всего платного.

incognito
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение incognito »

Ruslan писал(а):платный мост можно строить, только не в нашей стране. Для заезда на платный мост нужно много турникетов (типа достать деньги, проплатить, получить чек и не создавать при этом очереди). Вспомните как открывался новый наш Олимпийский стадион. Турникетов то понастроили, а открыли 2. Толпы народа перелазили через забор. А на машине перелезешь?
Я согласен заплатить за:
-сорость передвижения;
-меньшее расстояние;
-удобство (и все хорошее, что я забыл упомянуть).
Но как только в нашей стране создают на ровном месте пробку, я противник всего платного.
при наличии бесплатной альтернативы - платным будут пользоваться только если это будет давать реальные преимущества. поэтому никаких очередей там не будет, это не в их интересах.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

XAN писал(а):На счет бесплатного моста - это очевидно. А вот вариант платный мост vs отсутвие моста?
Ні ну якщо португальці такі дурні, що зібралися вкладати свої гроші без гарантій держави, то звісно такий проект це економічний плюс. Платний міст від приватного інвестора кращий за відсутність мосту.

Зауваження лише 1) якщо португальці підів’яжуть свій комерційний ризик на хвіст держави 2) не повністю оцінені вкладення в той міст, наприклад зелені береги Дніпра, краєвид тощо, такі речі мають дуже велику нематеріальну вартість, а в таких проектах такі люди, що для них і Софія це ’вєтхоє строєніє под снос’.
incognito писал(а): никаких очередей там не будет
Ну давайте візьмемо в пік 12 000 авт за годину по мосту, 6 000 в один бік, 100 автівок за хвилину.

Скільки треба часу, щоб загальмувати, поритися в бардачку, знайти гаманець, витягнути купюру в 20 грн, отримати решту, покласти все назад і поїхати?

15 секунд отимістично? Значить там буде на тій митниці 25 кабінок і аж 25 (двадцять п’ять) смуг під’їзду?

Rider
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Rider »

И кто этим "краєвидом" будет наслаждаться? Дальнобойщики? :D

Ответить