Метрошные новости

всё новое - хорошо забытое старое

Модераторы: dimentiy, Администраторы

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

Когда я выходил со стадиона, метро таки было закрыто, но не постоянно, а рядом из сотрудников милиции. Думаю, впускали порциями.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Ну я пока слил фотки - спокойно уехал :)
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

Ну сливать фотки можно и вечность. :) У меня друг стюартом работает, думаю, что он точно попал бы в метро без проблем.

SlALFik
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение SlALFik »

Наверное я не особо хотел уезжать.

И вопрос - Почему только на полчаса продлевали?

Опа! Т.е. фотки эмблемы есть в нормальном качестве? Хотя с этим лучше уже в личку.
Обожаю первоисточники документов.

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

Около 21:35 или чуть позже минут на 10-15 закрывали выход/вход с "Олимпийской" и выход с "Палаца спорта", ввиду переполнения Троицкой площади (по официальной версии).
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Ну народу там в 25 минут было очень прилично, я еле пересёк её в нужном направлении.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Бодрый
Нострадамус

Сообщение Бодрый »

Про ремонт ескалаторів у Київському метрополітені

4 вересня 2012 року розпочнеться поточний ремонт ескалатора № 1 станції "Лук’янівська" Сирецько-Печерської лінії. Ремонт триватиме до 17 вересня п.р.
4 вересня 2012 року розпочнеться поточний ремонт ескалатора № 3 станції "Палац спорту"- І Сирецько-Печерської лінії. Ремонт триватиме до 6 вересня п.р.
5 вересня 2012 року розпочнеться капітальний ремонт ескалатора № 3 верхнього нахилу станції "Дорогожичі" Сирецько-Печерської лінії. Ремонт триватиме до 3 жовтня п.р.

Источник : http://www.metro.kiev.ua/node/3088
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

"Палац спорту" за 3 дня? Фантастика.

Dimon
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Dimon »

Ну там поточний ремонт на Дворце Спорта, а на Дорогожичах капітальний. Между прочим, первый, с момента ввода станции в эксплуатацию...
Люблю пневматику!

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

"Палац спорту"- І
А где у нас "Палац спорту" - II?

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

Выход, я так понимаю, 1, пересадка - 2.
Здесь могла быть моя подпись...

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

Dimon писал(а):Ну там поточний ремонт на Дворце Спорта, а на Дорогожичах капітальний. Между прочим, первый, с момента ввода станции в эксплуатацию...
Тогда на "Лукьяновской" - глубина под 200 метров ;). Т.к. там не 3, а 14 дней ремонтируют.

Бодрый
Нострадамус

Сообщение Бодрый »

У київському метрополітені відбулась зустріч керівників служб метрополітенів Міжнародної асоціації «Метро»

5-6 вересня у КП «Київський метрополітен» відбулася конференція керівників служб сигналізації та зв’язку метрополітенів Міжнародної асоціації «Метро».

Усього до асоціації входять 16 метрополітенів країн СНД, на конференцію до Києва прибули представники 11 з них – фахівці метрополітенів України, Грузії, Білорусі, Казахстану та Росії.

Члени Міжнародної асоціації «Метро» відвідали станції столичної підземки та електродепо, ознайомились із діючими системами сигналізації, а також методами управління ними.

У комунальному підприємстві «Київський метрополітен» повідомляють, що колеги відзначили високий рівень кваліфікації фахівців столичного метро, стабільність та надійність об’єктів київської підземки.

А столичному метро є чим пишатися. Нарівні з технікою радянського зразка з 2004 року київський метрополітен почав запроваджувати новітні системи сигналізації та зв’язку. Нині вони діють на 7 станціях підземки та в електродепо «Харківське». Окрім того, мікропроцесорні технології закладаються в основу станцій метро, що наразі будуються.

«Наша мета – поступовий перехід від релейних систем до мікропроцесорної техніки. Це генеральний напрямок роботи. Але залишається тягар техніки минулого століття. Її теж необхідно обслуговувати та підтримувати у нормальному робочому стані. Як це робити – ось головна тема нашої конференції», – зазначив начальник служби сигналізації КП «Київський метрополітен» Микола Григоренко.

На дводенному симпозіумі спеціалісти обмінялися досвідом управління і обслуговування систем сигналізації та зв’язку у своїх містах, шукали спільні шляхи вирішення поточних завдань та напрацьовували плани щодо впровадження новітніх технологій.
http://kievcity.gov.ua/novyny/1159/

Бодрый
Нострадамус

Сообщение Бодрый »

Пасажири застосовують ручку «Стоп» на ескалаторах Київського метрополітену не за призначенням.

Щомісяця у Київському метрополітені має місце значна кількість зупинок ескалаторів пасажирами із застосуванням ручки «Стоп» без нагальної потреби. В окремих випадках це призвело до падіння, інколи з травмуванням людей, пошкодження обладнання метрополітену, а також негативно позначилося на культурі обслуговування пасажирів в цілому.

«Як показує досвід, ручку «Стоп» без необхідності застосовують переважно студенти та учні шкіл. Найчастіше це трапляється на станціях «Політехнічний інститут», «Університет», «Виставковий центр», «Шулявська», «Арсенальна», «Майдан Незалежності», «Печерська» та «Золоті ворота», тобто поблизу навчальних закладів. Молодь порушує правила користування метрополітеном заради забави, не замислюючись над імовірними наслідками, а вони бувають і досить серйозними», - зазначає начальник структурного підрозділу «Служба руху» КП «Київський метрополітен» Сергій ТКАЧУК.

Щодня метрополітен перевозить в тому числі людей з обмеженими фізичними можливостями, людей літнього віку та дітей. Самочинна зупинка ескалатора пасажиром небезпечна насамперед для цих категорій громадян, оскільки може призвести до втрати ними рівноваги, падіння та травмування.

Екстрене застосування ручки «Стоп» допускається лише у разі необхідності попередження нещасних випадків. Тому КП «Київський метрополітен» звертається до пасажирів із проханням не користуватися ручкою «Стоп» без нагальної потреби. Це дозволить уникнути непередбачуваних і прикрих наслідків.

Дотримуйтесь культури поведінки й правил користування метрополітеном, а також поважайте оточуючих, які разом з вами користуються ескалаторами метрополітену.
http://www.metro.kiev.ua/node/3092

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

Найчастіше це трапляється на станціях «Політехнічний інститут», «Університет», «Виставковий центр», «Шулявська», «Арсенальна», «Майдан Незалежності», «Печерська» та «Золоті ворота», тобто поблизу навчальних закладів.
КПИ - понятно (выход к зоопарку), ВЦ - странно.

«Університет», «Шулявська», «Арсенальна», «Майдан Незалежності», «Печерська» та «Золоті ворота» - все они имеют в несколько раз больше ручек "стоп", чем большинство других станций и/или значительный пасспоток. Неудивительно, что количество остановок эскалаторов на таких станциях больше, чем на других.
Казалось бы, при чём здесь размещение ВУЗов?

Ответить