NNNN писал(а):
Ты бы для начала сравнил монотонный шум автомагистрали типа проспекта "Правды" с шумом трама:
а) ушами;
б) шумомером.
И поинтересовался бы выводами СЭС нормативами уровня шума и восприятия человеческим ухом.
Только потом можно делать выводы.
А от уменьшения пропускной способности автодорог можно вообще спрятаться под стол. Это же один из мифов о трамвае.
На.. для чого мені висновки сес, якщо в мене є свої вуха.
Чого я по ночам чую товарняк на Вишгородській і останній 12трам, а пр. Свободи і пр. Правди не чую? може мої вуха не сартифіковані СЕС?
Ну якщо коллега має проект де трам по Виноградарю пустять на +1 рівні - то так, проблеми з дорогами немає, чи на -1 рівні то також.... але -1 рівень то вже метро!
Пройдемся від автозаводської?
1. до вишгородської тут як в казці - бульвар по якому можна трам прокласти
2. за вишгородською - знос піцерії, і через 100 метрі бульвару немає. два варіанти: 1.рейки розходяться по своїм сторонам +2 перетину трам рейок. Й так не дуже вільному Правди вранці = черга на проїзд траму. 2. варіант рейки йдуть в одному з напрямів. по односторонній дорозі, впринипі не проблема, але на півночі ну дуже близько будинки, на півдні - впрницпі без проблем , крім вже зазначеного "кроссінгу" через забитий проспект.
3. До Свободи, зліва насипи під будинки і ЛЕП, справа ЛЕП і скоріш за все новий будинок на п'ятачку Свободи/правди... тут вже збоку провести не можна буде , виходить кусаємо -2 смуги від проспекту = велике покращення для автомобілістів.
4. До Межової - та сама картина
5. Після Межової можна піти під садами, але ж там мегабудівництво якесь, яке ВЖЕ йде БЕЗ врахування траму!
6. Перед колом на Гречко неясно як вивести з під садів лінію прямо по правди.
7. На продовженні правди треба знести гаражні кооперативи + на газопровідній також
8. Вирубати чатсину лісу і зробити наземний переїзд через кільцеву? навряд.... а будувати міст для одного трамвая? кому це потрібно.