Піцерія «Автостанція» від власників Mimosa на Подол


«Автостанція» – це новий заклад від власників Mimosa Brooklyn Pizza і Fish & Pussycat. Відкрили піцерію в приміщенні автостанції «Поділ». Відкриття відбулося 16 вересня.
Концепція
«Автостанція» – це новий ресторан Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (Mimosa Brooklyn Burger, Coco, «Чайка») біля Контрактової площі. Для засновників Mimosa Family це перший заклад на Подолі. «Ми тут, тому що ми дуже віримо в те, що ми маємо бути тут», – розповідає співавторка концепції «Автостанції» Яна Жадан.
Відкрили заклад у частині приміщення автостанції «Поділ» навпроти Житнього ринку. Це стало можливо після того, як у 2020 році керівну компанію київських автостанцій «Київпассервіс» продали на аукціоні. Нові власники «Бастіон-Груп» цьогоріч запустили оновлений Центральний автовокзал на Деміївці та оголосили про плани модернізувати інші станції. «За словами власників, у майбутньому економічної доцільності існування автостанції [«Поділ»] немає. Тому додаткових рейсів відкривати не планують, як і інвестувати в інфраструктуру локації. Щоб вона не була збитковою, найближчим часом там хочуть відкрити заклад громадського харчування», – уточнили в КМДА.
Фото по
https://www.the-village.com.ua/village/ ... PbHgQk9GlA