А мені взагалі потрібне метро в переяслав) отоді я буду задоволенийTANK писал(а): ↑26 авг 2024, 10:01Вишневое, боярка и чабаны - обойдутся. Чабаны - вообще кладбище по последним планам. А у нас тут давным-давно уже согласован и утвержден главный внеочередной фломастерный приоритет УкраинкиMetroPony91 писал(а): ↑25 авг 2024, 11:47
Як Ви могли помітити на цій "халтурі" ще навіть жителі Вишневого і Боярки "на паузі" без метро... Чомусь (проведу внутрішнє службове рослідування) розщедрився у напрямку Чабанів. Ваше зауваження було прийнято, буде "по-новому"... але вже в наступному десятиріччі.![]()
Но Украинка готова потерпеть за отдельный эскалатор ко мне в подьезд![]()
![]()
![]()
Метрофантазии (метрополлюции имени белорусских фломастеров)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
-
Aktivnyy
Re: Метрофантазии (метрополлюции имени белорусских фломастеров)
"Це ж було вже!" (С) Л.Кучма
Перша лінія метро у —Васюківці! Станція «Клуня» — станція «Крива груша». Три копійки в один кінець. Родичі — безплатно. З учительки арифметики — п’ять копійок.
В.Нестайко, "Тореадори з Васюківки"
Світ на всіх у нас один, ба живемо кожний сам...
And we have just one world, but we live in different ones... © Dire Straits
And we have just one world, but we live in different ones... © Dire Straits
ну так метрополлюции имени белорусских фломастеров - вечны и нетленны, не даром же Гоголь отдельный образ целого Манилова прописал!)))
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
-
Aktivnyy
Пам'ятаю, читав у школі. А взагалі з цими фантазіями, хтось яро хоче побудувати метро у Сумах. Дніпровський метрополітен курить в стороні
- MetroPony91
- Путеец

Чекаю на світло...
Сарказм - останнє сховище оптиміста