Трамвай
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Re: Трамвай
Ведемо перемовини щодо модернізації трамвайної мережі і метро Києва, – інтерв’ю з Tines Rail
Як розповів на зустрічі у Варшаві президент правління компанії Томаш Шуба, свою продукцію виробник постачає і на зовнішні ринки, зокрема, до деяких країн СНД і ЄС. Є у портфоліо Tines Rail і українські замовлення.
Про те, які міста України вже мають досвід співпраці з польською компанією та які проекти цікаві виробнику в нашій країні, читайте в бліц-інтерв’ю Tines Rail для ЦТС.
https://cfts.org.ua/articles/vedemo_per ... _rail_2072
Польська компанія Tines Rail за 20 років роботи стала значним гравцем на ринку залізничного транспорту своєї країни. Виробник пропонує системи верхньої будови колії, акцентуючи увагу на зниженні шуму і вібрації. Що, відповідно, впливає і на більш довгий термін служби таких залізничних конструкцій. Саме тому, наприклад, компанію залучають до будівництва тунелю, що пройде під містом Лодзь, в рамках проекту створення першої у Польщі високошвидкісної залізниці. Віброізоляційні мати в комплексі з рейковими блоками, встановленими з використанням еластичної заливної маси, мають гасити вібрацію, знижуючи рівень шуму та забезпечуючи довговічність конструкції.Як розповів на зустрічі у Варшаві президент правління компанії Томаш Шуба, свою продукцію виробник постачає і на зовнішні ринки, зокрема, до деяких країн СНД і ЄС. Є у портфоліо Tines Rail і українські замовлення.
Про те, які міста України вже мають досвід співпраці з польською компанією та які проекти цікаві виробнику в нашій країні, читайте в бліц-інтерв’ю Tines Rail для ЦТС.
https://cfts.org.ua/articles/vedemo_per ... _rail_2072
- Бодрый
- Нострадамус
Трамвай
Наслідки прильоту російського дрону-камікадзе біля зупинки "вул. Василя Чумака" (масив Відрадний)
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
Батько наш Бандера, Україна Мати...
- Коржик
- Мэр (городской голова)
Удивительные истории о Татра Т6Б5.
Слабо верю, что обычные пассажиры разбираются в моделях вагонов и будут переживать о списании.
Слабо верю, что обычные пассажиры разбираются в моделях вагонов и будут переживать о списании.
Языком трясти - не поезд вести!
Хочу Ипподром к лету с челноком по первому пути до ВЦ.
Предсказал челнок ВЦ-Ипподром
А вот первенство идеи челнока Сырец-Мостицкая упустил
Правобережная - лучший вариант для переименования ККЛ
С покатушек 2019 года буклет. На удивление, пару штук Т6В5 ещё ездит на линии.
- Коржик
- Мэр (городской голова)
А с чего такая суета вокруг них?
Языком трясти - не поезд вести!
Ну они уже стали почти историей.... вот на каждый живой и молятся.
Хотя мне этот "аквариум" никогда не нравился. (Не путать с ЧС-4, широколейная "ламинатка" БОЖЕСТВЕННА и мной обожаема!))))))))
Хотя мне этот "аквариум" никогда не нравился. (Не путать с ЧС-4, широколейная "ламинатка" БОЖЕСТВЕННА и мной обожаема!))))))))
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
Дивись мені!