WC
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Re: WC
Нагадує укриття Пуловскі з фалаута .....
- Коржик
- Мэр (городской голова)
На Красном хуторе в кусты пусть бегут!
Языком трясти - не поезд вести!
Хочу Ипподром к лету с челноком по первому пути до ВЦ.
Предсказал челнок ВЦ-Ипподром
А вот первенство идеи челнока Сырец-Мостицкая упустил
Правобережная - лучший вариант для переименования ККЛ
а какой смысл их ставить, если у нас все автоматическое обязательно долно быть в комплекте с "дежурной"? как и все лифты, подьемники т.д. и т.п. Их поставят и закроют на большой навесной замок. Будет такой же мертворожденный уродец.
ну и на ЗВ именно вот этот на фото я работающим видел ровно ни разу, до этого там стоял "двухочковый" - проработал 1 лето в 20 или 21 году, и то - по соглашению с рестораном пантагрюэль, который летом вокруг фонтана кормит/поит. А потом с "туалетной дежурной" соглашения не достигли и договорились о "туалетном обслуживании" с грузинским рестораном, который был ниже от входа в метро (в сторону ворот).
ну и на ЗВ именно вот этот на фото я работающим видел ровно ни разу, до этого там стоял "двухочковый" - проработал 1 лето в 20 или 21 году, и то - по соглашению с рестораном пантагрюэль, который летом вокруг фонтана кормит/поит. А потом с "туалетной дежурной" соглашения не достигли и договорились о "туалетном обслуживании" с грузинским рестораном, который был ниже от входа в метро (в сторону ворот).
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Бодрый
- Нострадамус
TANK, я користувався. І не один раз. Зручно
Про яких чергових ти ведеш мову ?
Бо я про "колони" - автоматизовані вбиральні модульного типу
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
Батько наш Бандера, Україна Мати...
- Коржик
- Мэр (городской голова)
Не дверь, а какая-то идеологическая диверсия.

Пять баллов на основании десяти оценок!

Пять баллов на основании десяти оценок!

Языком трясти - не поезд вести!
"Питання гідності": петиція киян про доступ до туалетів у метро набрала голоси
https://life.pravda.com.ua/society/u-ki ... ro-309865/
Анна Коваленко — 19 серпня 2025, 20:03
Жителі Києва закликали місцеву владу дозволити пасажирам користуватися вбиральнями в метро, можливо, за символічну плату.
Відповідна петиція на сайті Київської міської ради набрала необхідну кількість голосів для розгляду.
Авторка звернення Дарина Якушко зауважує, що столичне метро – один із найважливіших видів транспорту для киян та гостей міста. Щодня його використовують тисячі пасажирів, однак зазвичай вони не мають доступу до вбиралень, що призначені для персоналу.
Для цього правила існує один виняток – тривала повітряна тривога. Киянка стверджує, що відсутність вільного доступу до вбиралень, які здебільшого розміщенні при вході в метрополітен або в його тунелях, "створює серйозні незручності для пасажирів".
https://life.pravda.com.ua/society/u-ki ... ro-309865/
Анна Коваленко — 19 серпня 2025, 20:03
Жителі Києва закликали місцеву владу дозволити пасажирам користуватися вбиральнями в метро, можливо, за символічну плату.
Відповідна петиція на сайті Київської міської ради набрала необхідну кількість голосів для розгляду.
Авторка звернення Дарина Якушко зауважує, що столичне метро – один із найважливіших видів транспорту для киян та гостей міста. Щодня його використовують тисячі пасажирів, однак зазвичай вони не мають доступу до вбиралень, що призначені для персоналу.
Для цього правила існує один виняток – тривала повітряна тривога. Киянка стверджує, що відсутність вільного доступу до вбиралень, які здебільшого розміщенні при вході в метрополітен або в його тунелях, "створює серйозні незручності для пасажирів".
Відтак авторка пропонує відкрити доступ до вбиралень на кожній станції метрополітену, а також забезпечити там чистоту та обслуговування. Вона допускає можливість впровадження символічної плати за користування в розмірі від п’яти до десяти гривень."Відсутність можливості скористатися туалетом у публічному просторі – це не лише порушення базових побутових потреб, а й питання гідності. Подібна практика давно змінена в більшості європейських міст, де туалети в метро є стандартом", – йдеться в петиції.
Світ на всіх у нас один, ба живемо кожний сам...
And we have just one world, but we live in different ones... © Dire Straits
And we have just one world, but we live in different ones... © Dire Straits
о как, в тонелях.... перебежками между поездами. Я бы поддержал и вызвал сюда комиссию по выдаче преми дарвина.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)