Харьков
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- Коржик
- Мэр (городской голова)

Re: Харьков
Уместно было бы всё развёрнуто прокомментировать.
Языком трясти - не поезд вести!
Хочу Ипподром к лету с челноком по первому пути до ВЦ.
Предсказал челнок ВЦ-Ипподром
А вот первенство идеи челнока Сырец-Мостицкая упустил
Правобережная - лучший вариант для переименования ККЛ
Та і Слава Богу, господу нашому Іісусу Хресту...
Якось так, ять!
А тобі ще щось?
Що тут коментувати, пріорітети змінилися, вони мінялися навіть в процессі пуску та будівництва метрополітену та розвитку міста по різним напрямкам
-
KharkivSky
- Машинист

- Коржик
- Мэр (городской голова)

В тематике нереализованных харьковских проектов?KharkivSky писал(а): ↑14 фев 2026, 15:04Вы тут на форуме находитесь с января 2005 года и до сих пор не разбираетесь в тематике метрополитена? Занятно)
Нит и нит. И чего тут может быть удивительного?
Это был доброжелательный совет, что если хочется обсудить тему, а не бросить камень в колодец, надо бы дать какую-то затравку. Опять же был бы полезный и любопытный пост.
А тащить как сорока с Мира метро это и есть уровень 2005го года. Сейчас интересны те, кто генерирует контент, а не делает репосты.
PS Тоже мне. Рядовой шутник выискался. Подумать только.
-
KharkivSky
- Машинист

Товарищ, вы видимо много просиживание на жопе, не двигаясь и боитесь тцк? Что полезного даёте этому форумы вы лично? Только каждый день и читаешь от вас бессмысленные выражения и тупой флуд. Я понимаю, что вы тут старожил и модераторы на вас закрывают глаза. Какой ещё метромир? Я в отличии от вас освещаю ремонт Харьковского шоссе, хотя сам и не киевлянин. Мне это интересно и я там сейчас живу.Коржик писал(а): ↑14 фев 2026, 15:50В тематике нереализованных харьковских проектов?KharkivSky писал(а): ↑14 фев 2026, 15:04Вы тут на форуме находитесь с января 2005 года и до сих пор не разбираетесь в тематике метрополитена? Занятно)
Нит и нит. И чего тут может быть удивительного?
Это был доброжелательный совет, что если хочется обсудить тему, а не бросить камень в колодец, надо бы дать какую-то затравку. Опять же был бы полезный и любопытный пост.
А тащить как сорока с Мира метро это и есть уровень 2005го года. Сейчас интересны те, кто генерирует контент, а не делает репосты.
PS Тоже мне. Рядовой шутник выискался. Подумать только.
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
KharkivSky,
Пока что 4.1 за хамство и переход на личности. Хотя очень чесались руки дать двойной за 7.2.
Рекомендую потратить некоторое время и почитать в интернете, что такое форум, и в чем его отличие от строгой ленты новостей или отчётов, а так же от чата. Разобраться, что такое «общение на тему», чтобы не приходилось тратить время на жалобы на каждый пост без цитат, фотографий и репоста новостей.
Пока что 4.1 за хамство и переход на личности. Хотя очень чесались руки дать двойной за 7.2.
Рекомендую потратить некоторое время и почитать в интернете, что такое форум, и в чем его отличие от строгой ленты новостей или отчётов, а так же от чата. Разобраться, что такое «общение на тему», чтобы не приходилось тратить время на жалобы на каждый пост без цитат, фотографий и репоста новостей.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
- Коржик
- Мэр (городской голова)

Дорогой дневник, мне не подобрать слов, чтобы описать боль и унижение, которое я испытал. (с)KharkivSky писал(а): ↑14 фев 2026, 20:49Я понимаю, что вы тут старожил и модераторы на вас закрывают глаза.
Сейчас не немного обидно было, а прямо очень.
По сути доклада.
На схеме отражено строительство первого участка, остальные – проектируемые. Трассировка линий очень близка к реализованной, однако некоторые участки первой и второй линии планировалось вести иначе. Это уже чистое метро. До этого были планы строить систему на основе железной дороги с охватом пригорода.
Если у кого-то дефицит харьковских схем в организме, милости прошу..
PS На личные выпады не вижу смысла отвечать. Но если очень чешется, прошу в ЛС. Правда, ещё никому не понравилось.
Траси діючого метрополітену відповідають на 100%
Не відповідає - розтошування депо на другій ліній, та відсутність двох станці на північій частині третьої ліні.
Це не дивно, бо вона ще тоді тільки проектувалась.
Не відповідає - розтошування депо на другій ліній, та відсутність двох станці на північій частині третьої ліні.
Це не дивно, бо вона ще тоді тільки проектувалась.
Re: Харків
Врятувати серця: в метро встановлюють автоматичні дефібрилятори
https://www.057.ua/news/4086049/vratuva ... ibrilatori
29.03.2026 15:52
На станціях Харківського метрополітену розпочали встановлення автоматичних дефібриляторів — пристроїв, які можуть врятувати життя у разі раптової зупинки серця.
Перші апарати вже з’явилися на Салтівській та Холодногірсько-Заводській лініях. Загалом у підземці планують встановити десять дефібриляторів — вони працюватимуть на третині станцій із наявних тридцяти. Про реалізацію проєкта в соцмережах повідомила волонтерка Наталя Попова.
Світова практика
Подібна практика давно застосовується в метрополітенах різних країн. Наприклад, у Лондоні, Парижі, Токіо та Нью-Йорку автоматичні дефібрилятори встановлюють у громадських місцях із великим потоком людей, зокрема на станціях метро та вокзалах. Вважається, що швидкий доступ до таких пристроїв значно підвищує шанси на порятунок людини до приїзду медиків.
https://www.057.ua/news/4086049/vratuva ... ibrilatori
29.03.2026 15:52
На станціях Харківського метрополітену розпочали встановлення автоматичних дефібриляторів — пристроїв, які можуть врятувати життя у разі раптової зупинки серця.
Перші апарати вже з’явилися на Салтівській та Холодногірсько-Заводській лініях. Загалом у підземці планують встановити десять дефібриляторів — вони працюватимуть на третині станцій із наявних тридцяти. Про реалізацію проєкта в соцмережах повідомила волонтерка Наталя Попова.
Користуватися автоматичним дефібрилятором може практично кожен — спеціальна медична підготовка не потрібна. У разі надзвичайної ситуації достатньо відкрити бокс і увімкнути пристрій. Далі він сам подає голосові підказки і покроково пояснює, що робити. Біля кожного апарата також розміщена коротка інструкція з базовим алгоритмом дій.Якби ж Ви тільки знали як швидко цей проект «отримав життя».. бо фонд RDI, Міський голова - Ігор Терехов (дякую за звʼязок 24/7), метрополітен (ви неймовірні), Слава (завдяки йому виникла ця ідея), Ангеліна допомогла обрати найкращу модель для міста… усі працювали швидко та разом. Але Ви ніколи не дізнаєтесь як довго ми про це мріяли. Кожного разу коли мені здається що нема сил працювати, коли відчуваю що це вже нікому не потрібно, з’являються люди, ідеї, проєкти і я розумію, що нема кращого міста за наш Харків, - написала Попова
Світова практика
Подібна практика давно застосовується в метрополітенах різних країн. Наприклад, у Лондоні, Парижі, Токіо та Нью-Йорку автоматичні дефібрилятори встановлюють у громадських місцях із великим потоком людей, зокрема на станціях метро та вокзалах. Вважається, що швидкий доступ до таких пристроїв значно підвищує шанси на порятунок людини до приїзду медиків.
Світ на всіх у нас один, ба живемо кожний сам...
And we have just one world, but we live in different ones... © Dire Straits
And we have just one world, but we live in different ones... © Dire Straits