Театральная + старые тоннели СБЛ
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
Ну где ж там упоминается до на Горького. Там же говорится, что вагоны прибывали на ж/д ст. "Дарница" , и далее по тексту. Неужели логичным было бы предположить, что с дарницкого ж/д вокзала, вагоны гнали на правый берег в трам.депо, и на "днепр".TANK писал(а):А вот теперь я ничего не понял. Есть же ролик с макетом м. Днепр. И именно в нем говорится о том, что вагоны загоняли в депо на Горького, меняли метрошные тележки на временные трамвайные...
Нонсенс!

Sinoptik
Ну, хранителем-то музея Настенко стал всего навсего в октябре месяце 2006 года. А до тех пор всю жизнь проработал немножечко машинистом, а остальное время начальником отдела кадров ТЧ-1. Так что о его компетенции в этих вопросах можно поспорить.Gregorium писал(а):хранителя музея Настенко, записанными на диктофон (мной). поэтому не пинайте: что нашел (а источник более чем достоверный)
Ну дык... А я про что?а по логике через Патона перевозить, а не делать "экскурсию" через полгорода.

Sinoptik
повернемося до похідної цієї теми.
вчора у під'їзді (біля самого входу) провалилась підлога. Попереднє обстеження виявило яму глибиною 1,5м., розміром 2х1,5 м. Сьогодні стало видно, що частина підлоги просідає.
Обстеження підвальних приміщень виявило "гермуху" в самому низу. Підозрюємо, що це один з входів в бомбосховище.
І ще одне спостереження. Уже другий день у нас в офісі не чутно руху метро. Чи це є наслідком якихось змін у геологічних процесах під будинком, чи що?
вчора у під'їзді (біля самого входу) провалилась підлога. Попереднє обстеження виявило яму глибиною 1,5м., розміром 2х1,5 м. Сьогодні стало видно, що частина підлоги просідає.
Обстеження підвальних приміщень виявило "гермуху" в самому низу. Підозрюємо, що це один з входів в бомбосховище.
І ще одне спостереження. Уже другий день у нас в офісі не чутно руху метро. Чи це є наслідком якихось змін у геологічних процесах під будинком, чи що?
- pavllanski
- Мэр (городской голова)
- pavllanski
- Мэр (городской голова)
провели дослідження. виявився "звичайний" бомбарь. фотки подібного вже бачив десь на інфосторі.
на деяких моментах хочу зупинитися:
- знайдено два воздухозаборники із фільтрами, при чому виглядають незапущенними, може навіть і діючі;
- сам бомбарь дуже мілкий: десь 2-3 метри від поверхні;
- наявність унітазів наводить на думку, що під ним ще щось має бути. Бо у часи, коли його будували, (спілкувався з мешканцем будинку - будували після війни на замовлення ЦК) не було обладнання, щою піднімати фекалії до рівня мережі каналізації;
так думаю, що поруч є ще один бомбарь. вхід до нього бачив з вул.Терещенківської, але там якась державна контора і дослідити його виглядає малоймовірним.
на деяких моментах хочу зупинитися:
- знайдено два воздухозаборники із фільтрами, при чому виглядають незапущенними, може навіть і діючі;
- сам бомбарь дуже мілкий: десь 2-3 метри від поверхні;
- наявність унітазів наводить на думку, що під ним ще щось має бути. Бо у часи, коли його будували, (спілкувався з мешканцем будинку - будували після війни на замовлення ЦК) не було обладнання, щою піднімати фекалії до рівня мережі каналізації;
так думаю, що поруч є ще один бомбарь. вхід до нього бачив з вул.Терещенківської, але там якась державна контора і дослідити його виглядає малоймовірним.
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
А хіба 2-3 метри - це така вже велика глибина? Каналізація глибша.Teteraedr писал(а): - сам бомбарь дуже мілкий: десь 2-3 метри від поверхні;
- наявність унітазів наводить на думку, що під ним ще щось має бути.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
- Муркенштейн
- Пом. Админа
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)