Метро на Троещину (часть 1)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

А кто знает на какой линии они себе земельку прикупили :D

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Ну я б тоже с превеликим удовольствием прикупил на 25-линии по бросовой цене, щоб мне потом в быковне дале кусочек, у меня такое ощущение что вся торговля идет по принципу шоб урвать кусок получше
Последний раз редактировалось DFAW 13 мар 2007, 11:23, всего редактировалось 1 раз.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Вот хорошая картинка дабы поговорить с садовниками.

http://pics.livejournal.com/_aleks/pic/000h3ep9
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

Да те которые прикрываются "садовниками" в пробках не стоят - ихним кортежам всегда зелёная дорога :mrgreen:

pavllanski
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение pavllanski »

Кстати говоря, будучи в гостях на Троещине общался со своими тамошними друзьями и с друзьями своих друзей! :) Так вот интереса ради спрашивал их мнения по-поводу моста. Оптимистично не настроен просто никто! :( Бороться за мост также у молодежи особого желания нет. Но это локально, ведь Троещина-то не маленькая! :)

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

На Троещине метро появится до 2010 года

[ "Газета по-кевски" | 22.03.2007 ]
Метро на Троещине появится не позже 2010 года. Об этом сегодня в ходе визита в депо «Харьковское» сообщил Киевской городской голова Леонид Черновецкий, информирует Лига.

Голова КГГА отметил, что «по пессимистической программе» метро на Троещине появится в 2010 году, а по «оптимистической» - «2009 год и даже ближе». «Но для этого нам необходимо провести целый ряд судебных решений, добыть средства для того, чтобы объявить мощный инвестиционный конкурс. Потому что сам по себе этот проект уникальный: это и строительство моста, и прокладка линий», - отметил мэр.

По его словам, Киевская горадминистрация «обеспокоена состоянием метро в Киеве». «Основная наша боль и забота - строительство метро на Троещину. Мы занимаемся серьезно вопросами финансирования этого строительства, которое примерно обойдется нам в 3,5 млрд. грн. Для этого мы работаем с инвесторами. У нас есть идеи, как добыть эти весьма значительные средства», - подчеркнул Черновецкий.

Напомним, ранее мэр Киева заявлял, что работы по строительству метро на столичном жилом массиве Троещина должны быть завершены уже в 2007 году. «Я хочу сократить строительство метро на Троещину и запустить его не в 2008, а в 2007 году», - отметил он
:rtfm: :censored:

FerrariF1racing
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение FerrariF1racing »

да, тут "Демеевскую" здать не можем, и тут бац, Метро на Троещине за 2 или 3 года... супер
ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ

Santehnik
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Santehnik »

Метро на Троещине за 2 или 3 года
Обещают уже лет 10 :)

pear_gaf
Машинист
Машинист

Сообщение pear_gaf »

Послдедние недели полторы-две замечаю движение грузовиков (желтые, четырехосные, вроде с надписью "Будмеханизация" или что-то в этом роде) с песком в сторону Русановских садов. Никто не в курсе что там происходит?
Последний раз редактировалось pear_gaf 22 мар 2007, 23:58, всего редактировалось 1 раз.

Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Дёдя »

грузовиков (желтые, восьмиосные,
Сколькиосные? :shock:
kitponiS, женились бы, БАРИН!

Коржик
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Коржик »

Стопудов четырёхосные самосвалы были.

Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Дёдя »

Коржик, ты тоже "с ошибками читаешь?"
kitponiS, женились бы, БАРИН!

Коржик
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Коржик »

Нет. Это ты с ошибками думаешь. :wink:
Своим постом я высказал предположение, что были перепутаны восьмиоосные самосвалы (которых вроде не бывает) с четырёхосными, но восьмиколёсными. :wink:

pear_gaf
Машинист
Машинист

Сообщение pear_gaf »

да, четырехосные. Думал о колесах, а написал про оси. Уже исправил. :)

URB
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая
Контактная информация:

Сообщение URB »

Київський міський голова Леонід Черновецький посилив контроль за своєчасністю і якістю виконання робіт з розв’язання транспортних проблем киян. Сьогодні він перевірив хід будівництва електродепо «Червоний хутір», введення якого в експлуатацію збільшить кількість потягів метрополітену, скоротить інтервал очікування пасажирів і посилить безпечність їхніх перевезень. А, головне, цей об’єкт суттєво прискорить відкриття нових станцій метро на Печерсько-Сирецькій лінії, що розвантажить наземний громадський транспорт у сторону міського центру майже на 30 тисяч пасажирів на добу. Про це йшлося під час робочої поїздки, в якій також взяли участь перший заступник голови КМДА Денис Басс, начальник КП «Київський метрополітен» Володимир Федоренко, голова правління ВАТ «Київметробуд» Володимир Петренко та директор інституту «Укрметротунельпроект» Віктор Янікін. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

– Ми все частіше й частіше показуватимемо різні об’єкти, які зводяться, і вказуватимемо точні терміни завершення їхнього будівництва, – наголосив Леонід Черновецький. – Київська влада занепокоєна будівництвом метро на Троєщину, де офіційно мешкає 500 тисяч киян, а неофіційно – десь, певно, мільйон. За найоптимістичнішими прогнозами відкриють там підземку в 2009 році. Адже коштує це чималих коштів - 3,5 млрд. грн. Тому ми активно працюємо над залученням інвесторів до цього проекту.

Що ж стосується електродепо «Червоний хутір» (або «Харківське»), то воно, за словами мера, має унікальні технічні характеристики. Шкода, зауважив Леонід Михайлович, що тривалий час його не будували і вагони ремонтували і мили на вулиці чи в тунелях метро, де для цього не було жодних належних умов. Відкрити же названий об’єкт мають до Дня Незалежності, створивши тим самим 1600 нових робочих місць.

Столична влада опікується й розвитком іншого транспорту. Скажімо, закуповуються автобуси і тролейбуси, модернізується лінія швидкісного трамваю. У 2007 році буде закуплено 30 покращених вагонів метро на 101 млн. грн, кожен з яких перевозитиме на 40 пасажирів більше, з посиленими фільтрацією, протипожежною системою та шумовим бар’єром. Кожен з них також буде економити електроенергію до 50 тис. грн. на рік. На запитання журналістів, вітчизняного чи зарубіжного виробництва будуть ці вагони, Київський міський голова відповів:

- Для мене важливо не «експорт-імпорт», а безпечність і комфортність потягів. Тож при закупці я орієнтуватимусь на киян.

Нагадаємо, що введення в дію першого пускового комплексу електродепо «Червоний хутір» дасть змогу запустити нові станції Сирецько-Печерської лінії, забезпечити технічне обслуговування і ремонт її потягів (загалом 189 вагонів). Це збільшить безпечність перевезень на 30 тисяч пасажирів на добу та пропускну спроможність усієї лінії, адже кількість потягів зросте з 30 до 40 пар на годину.

При будівництві електродепо застосовано сучасні технології і матеріали, враховано досвід країн Європи та СНД. Зокрема, обігрів головного корпусу здійснюється за допомогою панелей інфрачервоного випромінювання, що є економічно вигідним і ефективним. Робота інженерних технологічних систем електродепо управляється з автоматизованого робочого місця і збільшує продуктивність праці та зменшує долю ручної праці. Проект передбачає комбіновану систему опалення і кондиціонування службових приміщень адміністративно-побутового корпусу.

Крім того, введення в експлуатацію електродепо зменшить інтервал між потягами на Сирецько-Печерській лінії за рахунок придбання нових вагонів. Для цього в програмі соціально-економічного і культурного розвитку Києва на 2007 рік передбачено 101 млн. грн.
Добро пожаловать на наш сайт. http://www.urb.kiev.ua/[b][/b]

Закрыто