Продолжение ККЛ (Демиевская-Васильковская)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Вода сер :) Понятно дело, что где не такая жуткая геологическая ситуация - все намного проще.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Vadim
Админ
Админ
Контактная информация:

Сообщение Vadim »

emsviking писал(а):и то и то строят открытым способом
:shock: гллубокого заложения строят открытым способом???
Злой админ
Chris De Burgh - Moonlight & Vodka

Sinoptik
Пом. Админа
Пом. Админа

Сообщение Sinoptik »

DFAW писал(а):Съезд находится частично под цехом, который и так уже находится в аварийном состоянии
Этот цех, в таком состоянии находится уже лет двадцать, так точно. А может и больше. Нужно же когда то его сносить...
ИзображениеС уважением,
Sinoptik

emsviking
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ

Сообщение emsviking »

Vadim писал(а):
emsviking писал(а):и то и то строят открытым способом
:shock: гллубокого заложения строят открытым способом???
я про у нас. у нас последнюю камеру съездов, глубокого заложения делали году так в 78.
а станция закрытого типа... ну, 89 где-то.

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Леонід Черновецький особисто перевірив хід будівництва метро на Теремки та реконструкцію Московської площі (фото)

http://kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=182712
За програмою розвитку київського метрополітену на 2008-2011 роки столична влада планує побудувати нові лінії та реконструювати існуючі об’єкти метрополітену, зокрема, з’єднати два густонаселених райони столиці – Троєщину та Теремки – з центром міста

Київський міський голова відвідав будівництво нової станції метро «Деміївська» і переконався, що роботи ведуться згідно з планом. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Сьогодні я пересвідчився, що будівництво метро відбувається інтенсивно та якісно. У мене немає сумнівів, що заплановані відкриття всіх нових станцій – «Деміївської», «Васильківської» та «Голосіївської» - відбудуться, як і передбачено, наступного року», - наголосив Леонід Михайлович.

Мер Києва особисто контролює будівництво київського метрополітену, адже спорудження дільниці від ст. «Либідська» до ст. «Виставковий центр», яка продовжить лінію метро від ст. «Героїв Дніпра», дасть киянам можливість перетнути місто з півдня на північ менш ніж за годину. Три нові станції «Деміївська», «Голосіївська» та «Васильківська» матимуть пропускну спроможність майже 34 тис. осіб на годину. Їх відкриття відбудеться 2008 року. Другу чергу лінії до Виставкового центру завершать до 2011 р. Загальна вартість проекту становить 2,1 млрд. грн. Наразі освоєно 300 млн. грн., з них 150 млн. грн. – 2007 року. На придбання нових вагонів метро витрачено 100 млн. грн., їх закуплено 62 одиниці, наступного року запланована закупівля ще 125 вагонів.

У рамках комплексного проекту будівництва лінії метро відбувається реконструкція Московської площі. Там завершуються роботи з перекладання інженерних мереж. Посилено та розширено на дві смуги руху проїзну частину шляхопроводу через залізницю по бульвару Дружби Народів. Розпочато облаштування нового підземного пішохідного переходу, завершується реконструкція переходу біля Деміївського ринку. Згідно з проектом, у 2008 році буде зроблено основні роботи з будівництва естакади, що забезпечуватиме безперешкодний рух транспорту між бульваром Дружби Народів і проспектом 40-річчя Жовтня. «Ввести в дію цей об’єкт планувалось у першому півріччі 2009 року, але за дорученням Леоніда Черновецького вживаються необхідні заходи для завершення будівництва вже наступного року. Після модернізації Московської площі з облаштуванням дворівневої сучасної розв’язки пропускна спроможність автотранспорту зросте з 9 тис. до 12 тис. авто на годину», - зауважив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

Нагадаємо, що за програмою розвитку київського метрополітену на 2008-2011 роки столична влада планує побудувати нові лінії та реконструювати існуючі об’єкти метрополітену, зокрема, з’єднати два густонаселених райони столиці – Троєщину та Теремки – з центром міста, побудувавши у напрямку цих районів 17 нових станцій і понад 25 км. шляхів, оновити рухомий склад та підвищити рівень експлуатаційної надійності та культури обслуговування пасажирів.

Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение
:rtfm: :censored:

Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Дёдя »

Там судя по тому что в холодильной монтажке раскопали
И что тама раскопали? Кости динозавра, или останки тутанхамона? :shock:
Последний раз редактировалось Дёдя 01 ноя 2007, 09:31, всего редактировалось 1 раз.
kitponiS, женились бы, БАРИН!

Vyacheslav
Начальник метрополитена
Начальник метрополитена

Сообщение Vyacheslav »

AMY писал(а):Изображение
Хтось знає, що за конструкцію зібрали позаду крана?

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Ещё один кран, для монтажа нового щита.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Метробудівець »

Vyacheslav писал(а):Хтось знає, що за конструкцію зібрали позаду крана?
Второй Третий кран :wink:
Последний раз редактировалось Метробудівець 01 ноя 2007, 10:00, всего редактировалось 1 раз.

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Да прости меня достопочтенный сер, но третий :)

Vyacheslav
Начальник метрополитена
Начальник метрополитена

Сообщение Vyacheslav »

Метробудівець писал(а):
Vyacheslav писал(а):Хтось знає, що за конструкцію зібрали позаду крана?
Третий кран
Він що, буде стаціонарним?

Inivar
Дежурный по станции
Дежурный по станции

Сообщение Inivar »

буде стаціонарним
Що ви маєте наувазі?
Гадаю що він буде: лінійним, стаціонарним та інерціонним:)

Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Дёдя »

[quote=""КИЯНЫ" 30-10-2007 ]"]Три новые станции будут иметь пропускную способность почти 34 тысячи человек в стуки.[/quote]
Може ну его нафиг то метро, с таким пасспотоком и троли справятся (еще и почти пустые ездить будет)
kitponiS, женились бы, БАРИН!

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Цифра была 34 тысячи людей в сутки, а не в час. Вот из-за чего разгорелся весь сыр-бор. Но у меня вопрос знатокам немного другого плана: глядя на фото строящейся станции "Демиевская", удивлён большому количеству расстрелов. Почему так много? Лично видел как строили "Минскую", так там их было заметно меньше.

sashman
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение sashman »

Минская, в отличии от, в песках.
Океания всегда воевала с Ост-Азией

Закрыто