M@cro$ писал(а):Как обычно, забывают что большинство приезжих работают в Киеве, и платят налоги с зарплаты в бюджет Киева.
Вот не надо ля-ля, это копейки так как в большинстве своём это конверты.
А вот киевляне должны платить больше многие налоги, чем жители других населённых пунктов, например автогражданка у меня почти в два раза больше чем у жителя Львова. И таких примеров сплошь и рядом.
Я не волшебник, я только учусь.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
Вот не надо ля-ля, это копейки так как в большинстве своём это конверты.
А вот киевляне должны платить больше многие налоги, чем жители других населённых пунктов, например автогражданка у меня почти в два раза больше чем у жителя Львова. И таких примеров сплошь и рядом.
А вот не скажи. Я за автогражданку платил по "киевским" тарифам.
Не по теме
Я привык, что киевляне считают "понаехавшие работают только на мелких должностях, с 'конвертированной' зарплатой".
На самом деле, приблизительно в половине крупных столичных компаний "понаехавшие" занимают руководящие должности и должности среднего звена. Киевлян на такие должности не берут - понтов много, а толку ноль.
И денюжка там не в конвертах, и циферки довольно большие...
Ладно, не буду спорить. А то начнется стандартный спор
На своєму засіданні робоча група з вивчення ситуації з транспортом у м.Києві одностайно проголосувала за збереження для пасажирів при купівлі довготривалих проїзних квитків нині існуючого тарифу у 50 копійок.
«Мова йде про те, що з 1 січня 2009 року всі ті, хто часто користується громадським транспортом м.Києва, зможуть купити річний проїзний квиток. В ньому й буде закладена вартість однієї поїздки у 50 копійок», - пояснив голова робочої групи, лідер фракції БЮТ у Київраді Олександр Зінченко. Повідомляє прес-служба голови робочої групи
Водночас робоча група дійшла одностайного висновку, що вартість разового проїзду у громадському транспорті доведеться підвищувати. Тариф мусить покривати експлуатаційні витрати транспортників, а бюджет дотувати оновлення рухомого складу та розвиток транспортної мережі – вважають члени робочої групи. Згідно з попередніми розрахунками, вартість однієї поїздки може становити 2 гривні.
Усі рішення робочої групи з вивчення ситуації в транспортній галузі м.Києва будуть винесені для голосування депутатами Київської міської ради на спеціальну сесію 30 вересня. «Хочу нагадати, що це буде перша за останній час галузева сесія Київради», - зазначив голова робочої групи О.Зінченко.
Більшість своїх засідань робоча група проводила «на місцях», вивчаючи ситуацію безпосередньо у метрополітені, автобусах, тролейбусному і трамвайному депо «Київпастрансу», на дорогах м.Києва
Всё идёт к тому, что Киеврада может одобрить тариф 2 грн., после чего Че в роли "спасителя" предлагает компромис: 1 грн. + дерибан дотации из бюджета. Но со следующего бюджетного года.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт