Львовская Брама
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- Бодрый
- Нострадамус
Львівська брама
Так все одно ми ж не знаємо, яку саме ділянку на Львівській площі місто віддало так званому інвестору під будівництво підземного торгового комплексу. Ну і розміри та межі тієї ділянки
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
Re: Львовская Брама
еще никто никому ничего не отдал)))) а вопрос был - что сносить))) Хотя я бы налоговую снес, нервирует)
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Бодрый
- Нострадамус
Львівська брама
Чому ж тоді місто без згоди на те "інвестора" не може побудувати вихід зі станції метро ?
Що заважає стільки років ?
может отсутвие инвестора? Ну нет инвестора - нет согласия, логично же?
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Бодрый
- Нострадамус
Львівська брама
Бодрый писал(а): ↑18 янв 2024, 21:29Брагінський про ЛБ
«Львівську браму» заморожено з 1996 року. Там теж від початку були проблеми. Маю доволі просте питання: хіба про це не знали, коли проєктували? Чим думали взагалі?
Для станції «Львівська брама» не будують входи-виходи, тому що там дуже кабальний інвестдоговір, підписаний ще у 2005–2006 році, не пам'ятаю точно.
Підписаний ким?
Київською міською державою адміністрацією та інвесторами.
А інвестор у нас хто?
Не пам'ятаю. Ми не сторона цього договору. Я знаю, що є інвестдоговір. За ним, інвестор зобов'язаний зробити 40 метрів котлован стіни в ґрунті, побудувати там свій об'єкт інфраструктурний, а ми повинні знизу добратися до них — і буде вихід з метро через інфраструктурний об'єкт.
Самостійно будувати на цій ділянці ми не можемо, бо це буде порушення умов конкурсу. Тому придумали інший сценарій. Ще до початку великої війни відпрацювали передпроєктні рішення, щоб винести вихід зі станції трішки вбік, лівіше. Там є земельна ділянка, яка належить місту (сквер на перетині вулиці Кудрявської та Січових стрільців, де зараз бювет. — С.К.).
До того ж сама Львівська площа дуже маленька, там декілька зупинок наземного транспорту. І якщо додати ще вихід з метро, виникне тиснява. Тому логічно перенести трохи вбік.
Скільки потрібно часу, щоб передпроєктний документ став проєктом?
Рік — щоб зробити якісний проєкт і пройти експертизу. І приблизно два роки — щоб побудувати.
Тобто три роки мінімум. На 24 рік проходження проєкту заплановано чи ні?
Ні.
А чому?
У міста немає коштів. Дивіться, у тарифи метрополітену не закладені гроші на розвиток інфраструктури. Тариф передбачає тільки утримання того, що в нас уже є.
https://lb.ua/news/2024/01/18/594127_oc ... j142symgxU
все, сдаюсь, доказательства переваливают. заморозить в 96 из-за договора 2005-6, с кем - неизвестно, а удобная пересадка - создает тисняву. тушите свет.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Бодрый
- Нострадамус
Львівська брама
З тих часів нічого не змінилось.
Так званий інвестор - це ТОВ "Коніка".
любой инвест договор предусматривает срок. не приступил к работам - до побачення, новый конкурс. Иначе бы весь город стоял в руинах и недостроях.
Я даже не говорю о том, что контора мертва. 1 сотрудник-директор, уставник в 11800 грн., отсутствие по юрадресу и налоговая задолженность в исполнительной. А так хорошо с обнал-кошелька "плесо" начинали, дорого-богато))))
не-не-не, дело в тисняві!))
Я даже не говорю о том, что контора мертва. 1 сотрудник-директор, уставник в 11800 грн., отсутствие по юрадресу и налоговая задолженность в исполнительной. А так хорошо с обнал-кошелька "плесо" начинали, дорого-богато))))
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Коржик
- Мэр (городской голова)
Так а в чём дело?TANK писал(а): ↑16 апр 2025, 15:49любой инвест договор предусматривает срок. не приступил к работам - до побачення, новый конкурс. Иначе бы весь город стоял в руинах и недостроях.
В банальном отсутствии денег на достройку?
Языком трясти - не поезд вести!
Хочу Ипподром к лету с челноком по первому пути до ВЦ.
Предсказал челнок ВЦ-Ипподром
А вот первенство идеи челнока Сырец-Мостицкая упустил
Правобережная - лучший вариант для переименования ККЛ
НЯЗ в желании спихнуть наклон на застройщика (мотивируя пасс.потоком) - а дурних нема.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Egor
- Начальник депо
- Контактная информация:
Так Ви вірно зрозуміли мій флуд. Ви праві по 1-2, але по порміжному залу для ескалаторів, - він може стати інвестиційним об'єктом (площі, магазини і т. ін)TANK писал(а): ↑14 апр 2025, 12:40НЯП разговор о новом учебном корпусе карпенко карого и его театральном зале с последующим строительством наклона ну и дальнейшей застройкой.
Только 1) наклон там как раз под трамвайную диспетчерскую выходит, 2) сделать проход на уровне платформы не получится (пути поворачивают уже под углом яр.вала), 3) делать двухпролетный эскалатор в проходом между ними - тоже не вариант, на промежуточный зал денег нет. Хотя их и так нет)))
Хочу нового Метро
- Коржик
- Мэр (городской голова)
Попова на них нет!

Языком трясти - не поезд вести!
- Бодрый
- Нострадамус
Львівська брама
TANК, ти ж краще за мене знаєш, що умови договору потрібно вичитувати. А ми його в очі не бачили.
Я б сказав, що в "сплячому стані"
Тут головне, хто з високоповажних людей за цією ТОВкою стоїть, а не те, що в неї на балансі лише один дворовий пес
Egor, нет, не станет. во-первых строительство большого промежуточного зала - само по себе нетривиальная и очень затратная задача, это не дорогжичи в естественном овраге. во вторых - найти продавцов на подземные работы с соответсвующими гарантиями и плюшками. ну и главное - город построит, а потом все уплывает в частные руки - и это все прекрасно понимают. Это полторасартирыч под землю закапывался - но он сразу закапывался под свою контору, а строил за счет города как переход. Так что никаких плюсов (кроме непосредственного выполнением городом своих функций) это не принесет.
Коржик, Попов - не эталон)) Вот Космос бы у себя в голове уже все давно построил)) как еще один такой же (но уже в своей голове, а не у космоса) войну еще в 19 году закончил)))
Бодрый, это все понятно - но суд никто не отменял. тем более - с таким нынешним состоянием контрагента. И да - там (судя по нынешнему учаснику) все ушло в "апшор"(с). Во время войны никто не будет сюда возвращать деньги, так что спячка не уйдет.
Коржик, Попов - не эталон)) Вот Космос бы у себя в голове уже все давно построил)) как еще один такой же (но уже в своей голове, а не у космоса) войну еще в 19 году закончил)))
Бодрый, это все понятно - но суд никто не отменял. тем более - с таким нынешним состоянием контрагента. И да - там (судя по нынешнему учаснику) все ушло в "апшор"(с). Во время войны никто не будет сюда возвращать деньги, так что спячка не уйдет.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Бодрый
- Нострадамус
Львівська брама
Так до суду звертались. Є рішення.