А що заважатиме?KharkivSky писал(а): ↑28 сен 2025, 17:20Так а я о чём? Как вы построите прямые проезды до улицы Центральная Садовая, без того чтобы сначала на том же участке построить туннели метро?
Між опорами є достатньо простору.
Модераторы: dimentiy, Администраторы
А що заважатиме?KharkivSky писал(а): ↑28 сен 2025, 17:20Так а я о чём? Как вы построите прямые проезды до улицы Центральная Садовая, без того чтобы сначала на том же участке построить туннели метро?
Я об участке между готовой естакадой Подольского мостового перехода и улицей Центральной Садовой. Прежде чем строить прямые дорожные проезды, необходимо построить туннели метро, которые позже окажутся под дорогой.VOVA_H писал(а): ↑28 сен 2025, 19:05А що заважатиме?KharkivSky писал(а): ↑28 сен 2025, 17:20Так а я о чём? Как вы построите прямые проезды до улицы Центральная Садовая, без того чтобы сначала на том же участке построить туннели метро?
Під насипом.KharkivSky писал(а): ↑28 сен 2025, 23:29Я об участке между готовой естакадой Подольского мостового перехода и улицей Центральной Садовой. Прежде чем строить прямые дорожные проезды, необходимо построить туннели метро, которые позже окажутся под дорогой.VOVA_H писал(а): ↑28 сен 2025, 19:05А що заважатиме?KharkivSky писал(а): ↑28 сен 2025, 17:20Так а я о чём? Как вы построите прямые проезды до улицы Центральная Садовая, без того чтобы сначала на том же участке построить туннели метро?
Щоб щось хотіти та планувати, потрібно насамперед документально оформити землю під підходи того мосту, що зроблено не було на всіх рівнях - від замовника (ДБШТС) до КМДА, яка нічого "не помічала" та щосили затягувала по всіх департаментах та управліннях протягом багатьох років. Результат: у забудовника всі документи на руках + Верховний Суд відмовив прокуратурі в позові щодо землі під ЖК "Новий Поділ".KharkivSky писал(а): ↑24 сен 2025, 13:59В статье пишут, чтоVOVA_H писал(а): ↑16 сен 2025, 15:36Кличко плани будує)))
Оптимізм річ гарна, але що з того вийде побачимо.
3 станції+3 на естакаді....
https://www.rbc.ua/rus/news/z-yizd-podo ... 21564.htmlЯ так понимаю, что в следующем году они планируют или хотят строить этот мостНаступним етапом стане будівництво з’їзду на Поділ", – йдеться в повідомленні.
У КМДА зазначають, що це дозволить розвантажити транспортні потоки та зробить пересування містом більш комфортним.