Тарифы, средства контроля и оплата проезда
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Re: Тарифы, средства контроля и оплата проезда
UPD: спустя полчаса после покупки проездной пропал, спустя ещё час вернули за него деньги.
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Ну 25 ще не загін, за 25 можна і на нормальному транспорті їздити (оптом). Але підозрюю, що на певних маршрутах може бути і менше вартість.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
Треба подивитися що на тих маршрутах, які були по 15 грн.
З переваг ГТ залишається оплата карткою, але час на очікування та шанс поїхати - тут, зазвичай, приватники виграють з великим відривом. Та й водій ГТ з вірогідністю 98% закриє двері перед носом, "бо розклад", а маршрутчик зупиниться, щоб мене підібрати десь в 30 метрах від зупинки (це все з неодноразової практики), тому поняття нормального транспорту є умовним)
З переваг ГТ залишається оплата карткою, але час на очікування та шанс поїхати - тут, зазвичай, приватники виграють з великим відривом. Та й водій ГТ з вірогідністю 98% закриє двері перед носом, "бо розклад", а маршрутчик зупиниться, щоб мене підібрати десь в 30 метрах від зупинки (це все з неодноразової практики), тому поняття нормального транспорту є умовним)
хм, а "изи вей" отменили? когда (хоть это и бывает максимально редко - в случае СТО для машинки больше 4 часов) я езжу на ОТ - я просто выхожу на остановку к приезду оного и все.
По поводу нарушения расписания поржал особо, прости). Сколько раз бывало целовал трамвай/автобус в бундесе в задний бампер, просто потому, что девкам нужно было "еще 2 минутки" носик попудрить. Зато я точно знал, что приедет он точно по графику.
Тут с повышением другое плохо - ничего не поменяется. Ни расписания (вместо интервала) на остановках, при том, что расписание у водителя перед носом и оно существует, ни включенных кондиционеров все равно не будет...
ЗЫ - кстати, а интервал откуда считать? Откуда пересичному знать, когда был предыдущий транспорт? точно как табличка на пивном киоске - "буду через 10 минут"....
По поводу нарушения расписания поржал особо, прости). Сколько раз бывало целовал трамвай/автобус в бундесе в задний бампер, просто потому, что девкам нужно было "еще 2 минутки" носик попудрить. Зато я точно знал, что приедет он точно по графику.
Тут с повышением другое плохо - ничего не поменяется. Ни расписания (вместо интервала) на остановках, при том, что расписание у водителя перед носом и оно существует, ни включенных кондиционеров все равно не будет...
ЗЫ - кстати, а интервал откуда считать? Откуда пересичному знать, когда был предыдущий транспорт? точно как табличка на пивном киоске - "буду через 10 минут"....
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
Маршрутки решили подождать до 1 августа. Тогда уже поднимать. Народ то затарился поездками.
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
"Транспорт онлайн" від КПТ перетворений на фікцію, зі зміною дискретності отримання GPS десь років 8-9 тому. Транспорт, що нібито має підʼїхати за декілька хвилин виявляється... що він вже декілька хвилин як поїхав. Не кажучи вже про фантомні відмітки та (не)роботу під час тривоги.
Орієнтуватися на офіційний розклад - марна справа, а кількість випусків неухильно зменшується.
Про рішення КМДА - вони навіть не знають про існування №940 від 25/11/2013, про який добре знає ДАСУ.