Тарифы, средства контроля и оплата проезда
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Re: Тарифы, средства контроля и оплата проезда
UPD: спустя полчаса после покупки проездной пропал, спустя ещё час вернули за него деньги.
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Ну 25 ще не загін, за 25 можна і на нормальному транспорті їздити (оптом). Але підозрюю, що на певних маршрутах може бути і менше вартість.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
Треба подивитися що на тих маршрутах, які були по 15 грн.
З переваг ГТ залишається оплата карткою, але час на очікування та шанс поїхати - тут, зазвичай, приватники виграють з великим відривом. Та й водій ГТ з вірогідністю 98% закриє двері перед носом, "бо розклад", а маршрутчик зупиниться, щоб мене підібрати десь в 30 метрах від зупинки (це все з неодноразової практики), тому поняття нормального транспорту є умовним)
З переваг ГТ залишається оплата карткою, але час на очікування та шанс поїхати - тут, зазвичай, приватники виграють з великим відривом. Та й водій ГТ з вірогідністю 98% закриє двері перед носом, "бо розклад", а маршрутчик зупиниться, щоб мене підібрати десь в 30 метрах від зупинки (це все з неодноразової практики), тому поняття нормального транспорту є умовним)
хм, а "изи вей" отменили? когда (хоть это и бывает максимально редко - в случае СТО для машинки больше 4 часов) я езжу на ОТ - я просто выхожу на остановку к приезду оного и все.
По поводу нарушения расписания поржал особо, прости). Сколько раз бывало целовал трамвай/автобус в бундесе в задний бампер, просто потому, что девкам нужно было "еще 2 минутки" носик попудрить. Зато я точно знал, что приедет он точно по графику.
Тут с повышением другое плохо - ничего не поменяется. Ни расписания (вместо интервала) на остановках, при том, что расписание у водителя перед носом и оно существует, ни включенных кондиционеров все равно не будет...
ЗЫ - кстати, а интервал откуда считать? Откуда пересичному знать, когда был предыдущий транспорт? точно как табличка на пивном киоске - "буду через 10 минут"....
По поводу нарушения расписания поржал особо, прости). Сколько раз бывало целовал трамвай/автобус в бундесе в задний бампер, просто потому, что девкам нужно было "еще 2 минутки" носик попудрить. Зато я точно знал, что приедет он точно по графику.
Тут с повышением другое плохо - ничего не поменяется. Ни расписания (вместо интервала) на остановках, при том, что расписание у водителя перед носом и оно существует, ни включенных кондиционеров все равно не будет...
ЗЫ - кстати, а интервал откуда считать? Откуда пересичному знать, когда был предыдущий транспорт? точно как табличка на пивном киоске - "буду через 10 минут"....
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
Маршрутки решили подождать до 1 августа. Тогда уже поднимать. Народ то затарился поездками.
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
"Транспорт онлайн" від КПТ перетворений на фікцію, зі зміною дискретності отримання GPS десь років 8-9 тому. Транспорт, що нібито має підʼїхати за декілька хвилин виявляється... що він вже декілька хвилин як поїхав. Не кажучи вже про фантомні відмітки та (не)роботу під час тривоги.
Орієнтуватися на офіційний розклад - марна справа, а кількість випусків неухильно зменшується.
Про рішення КМДА - вони навіть не знають про існування №940 від 25/11/2013, про який добре знає ДАСУ.
Ну у меня тот самый "редкий случай" был меньше месяца назад, протестированы Тр.40,41,42, А69 - все работает. Но повторю - на "изи вее", "транспорт онлайн" - тестил, но не зашло - если я правильно помню - изначально ни о чем программка была, просто машинки на карте. Вроде даже без направления движения.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
З мого досвіду, розклад - "до сраки".
Я живу в кількох зупинках від кінцевої, тобто тут не спишеш на "відстав від графіку".
Хтось їде по розкладу, хтось - як заманеться. Лише на EasyWay орієнтуватись.
P.S. Ну і розклади тупі.
Можна 15-20 хвилин почекати, проїде купа маршруток, а потім цілий потік - 24, 34, 36ТР один за одним.
Я живу в кількох зупинках від кінцевої, тобто тут не спишеш на "відстав від графіку".
Хтось їде по розкладу, хтось - як заманеться. Лише на EasyWay орієнтуватись.
P.S. Ну і розклади тупі.
Можна 15-20 хвилин почекати, проїде купа маршруток, а потім цілий потік - 24, 34, 36ТР один за одним.
Клятий націоналіст
ну графики, пусть и тупые, но все равно есть. почему их не повесить на остановке? чтобы не возмущались и не ругали?
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
Графіки часто змінюються, накладно їх буде так часто передруковувати. Ну і зайти в той же eway чи на сайт КПТ з мобіли подивитись графік зараз не проблема.
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
eWay - це просто приватний та більш зручний UI для послуги "транспорт онлайн" від КПТ, яка і є основою. Двигун один, але "покращений" в порівнянні з тим, яким його запускали за Крамаренка.TANK писал(а): ↑Вчера, 11:29Ну у меня тот самый "редкий случай" был меньше месяца назад, протестированы Тр.40,41,42, А69 - все работает. Но повторю - на "изи вее", "транспорт онлайн" - тестил, но не зашло - если я правильно помню - изначально ни о чем программка была, просто машинки на карте. Вроде даже без направления движения.
Щодо розкладу - на нього взагалі не можна покладатися, бо його не дотримуються навіть коли автобус чи тролейбус стоять на розвороті в очікуванні початку руху, там різниця може складати 10-15 хвилин спокійно. Або водій просто поїде раніше на 3-4 хвилини, що взагалі кайф і збиває весь розклад по наступних зупинках... eWay (чи КПТ онлайн) при цьому буде спиратись як раз на розклад та вперто показувати, що автобус лише готується відправитись, а згодом, коли сигнал GPS вкаже на його реальне розташування, телепортує його за декілька кварталів.
Вибачаюся за тупе питання, але чому в інших країнах графіки узгоджені на 8-12 міс. наперед і висять на зупинках, а в Україні постійно змінюються? І друге: навіть, якщо змінюються, то в чому проблема переклеїти? "Там" також переклеюють у разі будь яких змін чи ремонтних робіт.
В мене особисто немає експірієнсу з eWay, я користуюся завжди тільки рухом транспорту у Київ Цифровий, але щоб багато не писати, ось банально учорашній кейс для прикладу: їду додому з Лівака на Здолбунівську/Урлівську, чекаю 42й автобус. По руху транспорту по GPS він ще стоїть на кінцевій за Луначарського!!!, на табло на зупинці світиться відправлення через 10 хв. Але по факту автобус вже проїхав Лівобережну, хто встиг(як і я) - сіли, і на цьому все. Хтось навіть біг на червоний через пішохідний побачивши той автобус. І таке постійно.Rider писал(а): ↑Сегодня, 09:30eWay - це просто приватний та більш зручний UI для послуги "транспорт онлайн" від КПТ, яка і є основою. Двигун один, але "покращений" в порівнянні з тим, яким його запускали за Крамаренка.TANK писал(а): ↑Вчера, 11:29Ну у меня тот самый "редкий случай" был меньше месяца назад, протестированы Тр.40,41,42, А69 - все работает. Но повторю - на "изи вее", "транспорт онлайн" - тестил, но не зашло - если я правильно помню - изначально ни о чем программка была, просто машинки на карте. Вроде даже без направления движения.
Щодо розкладу - на нього взагалі не можна покладатися, бо його не дотримуються навіть коли автобус чи тролейбус стоять на розвороті в очікуванні початку руху, там різниця може складати 10-15 хвилин спокійно. Або водій просто поїде раніше на 3-4 хвилини, що взагалі кайф і збиває весь розклад по наступних зупинках... eWay (чи КПТ онлайн) при цьому буде спиратись як раз на розклад та вперто показувати, що автобус лише готується відправитись, а згодом, коли сигнал GPS вкаже на його реальне розташування, телепортує його за декілька кварталів.
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
Як мітки-положення в сервісах, так й табло орієнтується на дані КПТ. Але вони в своїй реальності, як й вся КМДА...
Це сьогодні, за прикладами далеко ходити не треба Там зараз інша річ: у людей списує не 30, а 38 грн. Метрополітен пояснює, що це списання боргу за попередню поїздку, але я точно знаю людину, у якої не тільки не було спроб оплатити поїздку раніше, а й нова картка взагалі. Але з неї вчора вранці списало 38 грн.
Це сьогодні, за прикладами далеко ходити не треба Там зараз інша річ: у людей списує не 30, а 38 грн. Метрополітен пояснює, що це списання боргу за попередню поїздку, але я точно знаю людину, у якої не тільки не було спроб оплатити поїздку раніше, а й нова картка взагалі. Але з неї вчора вранці списало 38 грн.