Преимущество должно заключаться не в повышении скорости автобусов.Theo писал(а):ІМХО автобуси як ГТ повинні мати переваги під час руху, нащо їх уповільнювати?
Новости киевских маршруток
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- pavllanski
- Мэр (городской голова)
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Черновецький заспокоїв: маршрутки не подорожчають, а він сам - не агресивний
[ Уніан * 30.11.2007 16:40 ]
[ Уніан * 30.11.2007 16:40 ]
Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ запевняє, що з 1 грудня ціни на проїзд у маршрутних таксі столиці не підвищуватимуться.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні в інтерв`ю журналістам.
Відповідаючи на запитання, що буде із завтрашнього дня з тарифами на проїзд у маршрутках, оскільки в багатьох з них висять оголошення про збільшення вартості проїзду, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ сказав: «Вони тільки висять, і більш нічого».
«Адміністрація вживатиме заходів, але, швидше за все, це будуть не заходи, а мерія вступатиме в діалог із власниками транспортних засобів, які не виконують ліцензійні умови. Я думаю, що у нас є можливість трошки стримати тих людей, які хочуть заробити на простих киянах через приватні перевезення», - заявив мер.
Він також відзначив, що на сьогодні міська влада «потужними темпами відновлює» громадський транспорт у столиці, який, за словами Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, був зруйнований попередньою владою, «коли різні поважні дядьки з вищих ешелонів влади стояли за кожним автобусиком, за кожним транспортним агентством».
За його словами, Київ сьогодні має можливість закуповувати нові транспортні засоби завдяки значному обсягу міського бюджету. «Я думаю, що ми братимемо напрям на те, щоб громадський транспорт знову повернувся на всі вулиці і вулочки Києва», - підкреслив мер.
При цьому він зазначив, що маршрутки все ж таки залишаться в місті. «Я з повагою ставлюся до тих, хто створює пробки через велику кількість бусиків робочі місця, і не налаштований агресивно», - додав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
Говорили же: в договорах у маршруточников тариф прописан.Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні в інтерв`ю журналістам.
Відповідаючи на запитання, що буде із завтрашнього дня з тарифами на проїзд у маршрутках, оскільки в багатьох з них висять оголошення про збільшення вартості проїзду, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ сказав: «Вони тільки висять, і більш нічого».
«Адміністрація вживатиме заходів, але, швидше за все, це будуть не заходи, а мерія вступатиме в діалог із власниками транспортних засобів, які не виконують ліцензійні умови. Я думаю, що у нас є можливість трошки стримати тих людей, які хочуть заробити на простих киянах через приватні перевезення», - заявив мер.
Він також відзначив, що на сьогодні міська влада «потужними темпами відновлює» громадський транспорт у столиці, який, за словами Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, був зруйнований попередньою владою, «коли різні поважні дядьки з вищих ешелонів влади стояли за кожним автобусиком, за кожним транспортним агентством».
За його словами, Київ сьогодні має можливість закуповувати нові транспортні засоби завдяки значному обсягу міського бюджету. «Я думаю, що ми братимемо напрям на те, щоб громадський транспорт знову повернувся на всі вулиці і вулочки Києва», - підкреслив мер.
При цьому він зазначив, що маршрутки все ж таки залишаться в місті. «Я з повагою ставлюся до тих, хто створює пробки через велику кількість бусиків робочі місця, і не налаштований агресивно», - додав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Маршрутки остановятся 12 марта?
[ РБК-Украина, 06.03.2008, Киев 17:57 ]
[ РБК-Украина, 06.03.2008, Киев 17:57 ]
Частные перевозчики на всех маршрутах в Киеве планируют прекратить работу 12 марта 2008 г. Об этом сообщил председатель организации работодателей и перевозчиков "Столица" Валерий Липецкий. По его словам, в Киеве создалась экономическая ситуация, "которая не дает возможности работать частным перевозчикам". Он подчеркнул, что перевозчики 12 марта не выйдут на работу в случае неприятия Киевской ОГА их требований, среди которых - создать до 20 марта рабочую группу по внесению изменений в "условия проведения конкурса" и типичный договор между заказчиком и перевозчиком, и до 10 апреля 2008 г. вынести измененные условия на утверждение Киевсовета [это ни к чему не обязывает, тянуть время мэр будет]. Также коммунальные перевозчики требуют пересмотреть и согласовать такие тарифы: до 5 км. – 1 грн, 5-10 км. – 1,5 грн, 10-15 км. – 2 грн, 15-20 км. – 2,5 грн, и свыше 20 км. – 3 грн. Также они требуют запретить КП "Киевпастранс" использовать подвижной состав, приобретенный за счет бюджетных средств, в режиме маршрутного такси // кстати //, чем создаются ограничения по конкурентоспособности других субъектов ведения хозяйства.
По его мнению, киевская городская власть сдерживает стоимость перевозки на маршрутках для того, чтобы увеличить свой электорат на следующих выборах мэра. Как отметил председатель представительства Государственного комитета по вопросам регуляторной политики и предпринимательства в Киеве Виталий Апостолов, "если киевская власть не среагирует, то частные перевозки в Киеве будут уничтожены".
По его мнению, киевская городская власть сдерживает стоимость перевозки на маршрутках для того, чтобы увеличить свой электорат на следующих выборах мэра. Как отметил председатель представительства Государственного комитета по вопросам регуляторной политики и предпринимательства в Киеве Виталий Апостолов, "если киевская власть не среагирует, то частные перевозки в Киеве будут уничтожены".
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".